Weekoverzicht in foto’s week 9

Posted by on mrt 8, 2015 in Weekoverzicht | No Comments
Weekoverzicht in foto’s week 9

Het wordt eindelijk lente. Heerlijk! Meer naar buiten, genieten van de zonneschijn, ik houd ervan :). Afgelopen week waren we nog even in het chalet, ben ik volop aan de slag gegaan met de moestuintjes van de AH en konden we eindelijk in ons nieuwe bed slapen. Kijk mee in het weekoverzicht in foto’s week 9. 

Zondag

ZondagWe zaten nog een dag in het fijne chalet in Maarn. Daar zag zoonlief een vogel uit het raam. Is het geen lieve foto? Natuurlijk moest de boel flink opgeruimd en gepoetst. We reden naar het Leersumse veld voor een prachtige wandeling. We sloten onze vakantie af met een kop koffie met een taartje, mmm.

Maandag

Maandag

Zoonlief had het zoutvaatje op de salontafel ontdekt. Nu hij een beetje langs de tafel stapt, kan hij overal bij. Niks meer op de tafel laten staan dus… Hij vindt het heerlijk om uit het raam te kijken. Ik aan het werk, hij voor het raam. En daar heeft hij de hele dag gezeten. Haha, nee hoor, na een minuutje was hij het al zat. Meneer wil nog steeds hapjes alleen met fruit, behalve als we hem laten mee eten met ons eten. En dan niet geprakt, want dat moet hij niet, nee hetzelfde eten. Helaas krijgt hij dat nog niet zo goed weg.
En ons nieuwe bed kwam, waar we nog niet op konden slapen :(.

Dinsdag

DinsdagWe werden wakker in de woonkamer. Het bed moest drie dagen luchten en het matras de goede vorm krijgen. Ik maakte gekleurde rijst. En ontdekte de playlist Grootste hits van Disney, dus ik was flink aan het meebleren. Dat vond boven werkende manlief niet zo leuk ;). Aan het einde van de middag werd het fietsstoeltje bezorgd. Wat een klus om dat kreng op de fiets te krijgen zeg! Maar het is gelukt, we gaan er veel plezier van hebben.

Woensdag

Woensdag

De gekleurde rijst stond heel netjes in de klas. Met de nadruk op stond, want binnen tien minuten lag alle rijst door elkaar. Dat hoort er natuurlijk bij.
In de avond sportte ik op de speelmat van zoonlief. Heerlijk, dat ga ik vaker doen!

Donderdag

Donderdag

De klas is helemaal in de ban van de moestuintjes, echt een goede actie van de AH! Ik werkte met de Bee-bot, wat een cool apparaatje is dat! Die programmeer je en zo ‘loopt’ hij een vooraf aan gegeven route.
In de loop van de dag kreeg ik het plaatje van het hert geappt. Die stond dus bij dat ene chalet van mijn schoonouders. Zoonlief mocht daar weer een dag verblijven terwijl wij aan het werk waren.
En ’s avonds mochten we dan eindelijk in het nieuwe bed slapen, heerlijk!!!

Vrijdag

Vrijdag

De gekleurde rijst wordt ook voor andere doeleinden gebruik, zoals voer voor de beesten, als hooi, modder en water voor de boerderijdieren. Thema lente is volop aan de gang!
We hebben alle soorten van de moestuintjes in de klas. Ben benieuwd of het gaat lukken ze te laten groeien. Bij thuiskomst trof ik wederom een huishouden van Jan Steen aan.

Zaterdag
Zaterdag

Meneer is een chilly billy. Tijdens het eten, houdt hij zijn voeten ook graag aan tafel. Dat wordt afleren als hij iets ouder is. Nu de klas is voorzien, kunnen we thuis ook moestuintjes kweken.
Na een opruim en poetsbeurt, gingen we ’s middags het nieuwe fietsstoeltjes eens goed uitproberen. We stopten onderweg, zodat ik kon oefenen met goed opstappen. Ik heb dus nooit geleerd om mijn been over te zwaaien. Nu met het fietstoeltje is dit wel nodig. Ik kan het nu een beetje, oefenen oefenen oefenen maar.

Hoe was jouw week? 

Leave a Reply