Weekoverzicht in foto’s week 40

Posted by on okt 6, 2014 in Weekoverzicht | One Comment
Weekoverzicht in foto’s week 40

Het was een bizar drukke week. Daarom kwamen er helaas ook niet zoveel blogjes online. Dat zoonlief ’s nachts veel wakker is en ik minder kan slapen, helpt ook niet echt mee. Maar we zijn er weer! Ik vertel je graag over de volle afgelopen week. 

Zondag 28 september

Zondag

We begonnen de ochtend lekker relaxed in bed. Babyboy heeft een activity centre gekregen van de oom en tante van mijn man. Hij vindt het erg leuk om mee te spelen. Vooral met zijn voeten, haha.
Voor manlief begon de kinderboekenweek stiekem al een beetje. Hij had een optreden in Heemstede, dus sprak ik met mijn ouders af. Samen met zoonlief zat ik achterin de auto op weg naar Arnhem voor het World Living Statue Festival.
We namen een pauze bij Bagels and beans, mmm.

Maandag 29 september

MaandagEen extra werkdagje voor me, we hadden namelijk studiedag. Gelukkig wilde manlief wel een extra dagje vrij voor de drukte van de kinderboekenweek, dus was hij thuis. Ik mocht iets later beginnen dan normaal, dus eerst rustig opstarten met een lekker kopje koffie. Helaas is het apparaat nu stuk en terug naar de fabriek, dus moeten we onze verse bonen-koffie missen :(. Bij de lunch kregen we broodjes van Bagels and beans, toevallig was ik er de dag ervoor ook al geweest, smullen hoor!
Toen ik thuis kwam ging manlief uit eten met een vriend, dus moesten wij snel door de regen een boodschap doen.

Dinsdag 30 september

dinsdag

Gelukkig weer een dagje thuis. Dat had ik wel gemist na die studiedag! Ik maakte zelf appelmoes als hapje voor zoonlief en dat was makkelijk en snel! ’s Avonds mocht ik met manlief mee naar het Kinderboekenbal. Een feest voor schrijvers en kinderen. Het was in het Spoorwegmuseum. Zo’n mooi museum vind ik dat!

Woensdag 1 oktober

Woensdag

Met mijn Superheldenshirt van Loes Riphagen aan ging ik op weg naar school. Tijd om de kinderboekenweek te openen. ’s Middags mocht ik een workshop geven over social media gebruik in de klas. Daar kreeg ik een mooi boek. Het was al laat, dus ik kon niet meer naar mijn ouders om zoonlief op te halen en daar te eten. Ik at dus heel gezond pasta op het station. Stiekem nam ik erna een ijsje hoor, maar die zette ik expres niet op de foto ;). Ik miste zoonlief erg, dus was blij toen hij samen met zijn vader thuis kwam.

Donderdag 2 oktober

Donderdag

Heerlijk om foto’s van mijn zoontje door gestuurd te krijgen als ik aan het werk ben! Hier ontdekte hij de deksel van een boterkuipje. Hij gaat steeds meer kletsen, zo leuk om te horen! En heel fijn dat hij in de kinderstoel kan zitten. Hij kan zich nu beter vermaken met allerlei speeltjes.
Ik gaf een gymles aan de klas waarbij ik ze lekker liet rennen. Ik gooi met de dobbelsteen en de klas moet naar het juiste aantal lintjes rennen.

Vrijdag 3 oktober

Vrijdag

Mijn laatste werkdag. Gelukkig, want ik ben moe. Mijn schoonouders passen een extra dagje op, want manlief is weer op pad voor de kinderboekenweek. Nadat we zoonlief op hebben gehaald en heerlijk pompoen hebben gegeten bij mijn schoonouders, stortten we allebei in en gaan we alledrie al naar bed.

Zaterdag 4 oktober

Zaterdag

Dierendag! Maar helaas, ik ben overal allergisch voor, dus hier geen dieren in huis. Deze dag staat ook weer in het teken van de kinderboekenweek. Ik speel prive-chauffeur voor manlief. We vertrekken naar Apeldoorn voor een hele middag optreden en workshops geven door mijn man. Zoonlief en ik zijn bij de opening, maar de workshops zijn natuurlijk niet handig met baby. Dus gaan wij de stad in om lekker te shoppen. Natuurlijk moeten er boeken gekocht voor de kinderboekenweek. We zien het boek van manlief bovenaan in de kast in de kinderboekenwinkel van Apeldoorn staan. Ik heb het nodig om even te chillen, dus ga met zoonlief naar de V&D voor een thee, sapje en een taartje.
’s Avonds eten we bij mijn ouders voor de verjaardag van mijn broertje. Heel gezellig, maar we vertrekken alweer vroeg om wederom vroeg naar bed te gaan.
Zondag staat in het teken van uitrusten, maar daarover volgende week meer. Kom je dan weer langs?

Hoe was jouw week? Wat doe jij voor de kinderboekenweek? 

 

 

1 Comment

  1. Nicole
    6 oktober 2014

    Wat een drukke week maar wel leuk ook al die activiteiten voor de Kinderboekenweek!

    Reply

Leave a Reply