Weekoverzicht in foto’s week 39

Posted by on sep 28, 2014 in Weekoverzicht | One Comment
Weekoverzicht in foto’s week 39

Op zondag laat ik jullie mijn weekoverzicht van afgelopen week in foto’s zien. Daar gaan we!

Zondag 21 september

Zondag

Ik ben dol op water. De zee, meertjes, rivieren, ik vind het allemaal prachtig! Ik moest manlief even overhalen om naar het Henschotermeer te gaan, want daar vind ik het ook zo mooi! We hebben lekker gewandeld. En wat gedronken op het terrasje van het chalet van mijn schoonouders.

Maandag 22 september

Maandag

Op maandag vertrok manlief heel vroeg naar Friesland om op te treden. We stonden zelf ook al vroeg op. Toen zoonlief ’s morgens weer sliep, dronk ik mijn favoriete drankje van het moment: cappuchino met vanillesuiker. Hier drink er maar een van per dag hoor ;). Als ik op mijn werk ben, mis ik mijn zoontje natuurlijk, maar ook ons fijne koffiezetapparaat met verse bonen.
Zoonlief at voor het eerst een stukje brood. Hij smulde er echt van! Natuurlijk lezen we veel boekjes hier in huis. Maar ik vond het wel een beetje gek dat Muis een zwembroek aan doet om in bad te gaan :).
Zoonlief was erg verkouden, hij kon er ’s avonds niet van slapen. Het gebeurt niet vaak meer, maar hij wilde alleen bij mij slapen. Toch wel een heerlijk momentje :).

Dinsdag 23 september

Dinsdag

Ik fotografeer regelmatig de outfits van zoonlief. Deze keer kon hij het setje aan wat we van mijn zusje kregen: een mooie rode broek met een shirtje met cool erop.
Ik ben echt dol op fruithapjes. Dus als ik ze voor zoonlief maak, smul ik lekker meer. Een gezonde snack in plaats van een koekje bij de koffie ;).
Hij at voor het eerst een stukje rijstwafel. Het was even wennen, maar hij vond het uiteindelijk toch ook wel lekker. Het is wel hard, dus het sabbelen is wat lastiger dan bij een broodkorst.
’s Avonds was manlief weer thuis van zijn trip naar Friesland. Hij nam de zorg voor zoonlief snel over, zodat ik nog wat kon werken, heel fijn!

Woensdag 24 september

Woensdag

Een werkdag voor mij. We haalden zoonlief aan het einde van de dag weer op bij mijn ouders. We kregen een lekker maaltje, maar moesten snel weer weg voor een optreden van manlief in Zeist. Ik kroelde nog heerlijk met zoonlief op bed. Hij ging al snel slapen.

Donderdag 25 september

Donderdag

Wederom een werkdag. De kinderen in mijn klas leren de letter S en maken deze op deze donderdag van verschillende materialen. De S van lego is goed gelukt toch?
Van mijn schoonmoeder kreeg ik deze leuke foto van zoonlief in een prachtige slaapzak. Heel fijn om op een werkdag foto’s doorgestuurd te krijgen.
We aten weer daar en zoonlief kreeg een stuk komkommer. Heerlijk vindt hij het om erop te sabbelen!
Ik vond mezelf wel stoer, want om 21.00 uur liep ik nog een rondje.

Vrijdag 26 september

Vrijdag

Ik ging weer aan het werk. Op vrijdag is mijn man altijd thuis om voor zoonlief te zorgen. Hij stuurt dan ook vaak een fotootje door. Zoonlief speelde met het activity centre dat hij net nieuw heeft. Manlief toverde al het speelgoed tevoorschijn dat we hebben. Nu zoonlief zes maanden is, kan hij met meer dingen echt spelen.
Na de voeding is mijn bril nooit meer schoon. Zoonlief wil overal aan zitten en aan trekken.
Ik sloot de dag af met thee en yoghurt pepernoten, mijn quilty pleasure.

Zaterdag 27 september

Zaterdag

Zoonlief en ik gingen op weg naar Ballorig in Houten voor de maart mama’s meeting. Heel leuk om alle mama’s te zien waar ik al maanden lief en leed mee deel. De baby’s verschillen veel in ontwikkeling, ook erg leuk om te zien! Zoonlief is wat later geboren dan de rest, dus moet nog wat dingetjes leren ;). Toen we thuis kwamen, lag daar een pakketje van Love2bemama op me te wachten. Spannend he, wat erin zit… Je leest het snel in een blog!

Heb jij ook van die cravings? En hoe was jouw week? 

 

 

1 Comment

  1. Sas
    5 oktober 2014

    Leuk foto overzichtje om te zien!

    Reply

Leave a Reply