Voorjaarsvakantie weekoverzicht in foto’s #4

Posted by on mrt 2, 2015 in Vakantie, Weekoverzicht | 3 Comments
Voorjaarsvakantie weekoverzicht in foto’s #4

We hadden als gezin een weekje vakantie. Heerlijk! We waren eerst een paar dagen thuis. Later in de week gingen manlief en ik naar de sauna. Na het saunabezoek vertrokken we met z’n drieën naar het chalet van mijn schoonouders om daar nog een paar dagen vakantie te vieren. Kijk je mee met de foto’s van deze week? Voorjaarsvakantie weekoverzicht in foto’s #4. 

Chalet

Zondag

Zoonlief in zwembad

Tijd om te zwemmen! We zwemmen het liefst in het zwembad in Zeist. Lekker ruim, fijne openingstijden en schoon. Door de vakantie was het er druk, maar dat vindt zoonlief wel gezellig. Zo heeft hij genoeg te zien. Net na deze foto kroop hij naar het blauwe muurtje. Wij dachten nog, hij past er niet onder door. Maar het boefje ging op zijn buik liggen en kroop er zo onder door. Ik kon hem nog net op tijd aan zijn benen vast houden.

Maandag

Poetstijd

Poetstijd! In de vakantie moet natuurlijk ook gepoetst worden. Ik heb er zo’n hekel aan! Maar wel altijd fijn als het weer klaar is. Zeker deze week, aangezien het zonnetje ook lekker scheen. Extra lentegevoel!

Kinderboerderij Soest

Nadat het hele huis gesopt, gezogen en gedweild was, hoera, was er nog wat tijd over om een stukje te rijden en naar de kinderboerderij te gaan. Het favoriete gezinsuitje op het moment.

Dinsdag

Pannenkoeken bakkenWe deden niet veel bijzonders deze dag. Mijn administratie moest ingevuld. Ik bakte de havermoutkoekjes en pannenkoeken. Die helaas nog niet zo in de smaak vielen. De koekjes overigens wel.

Woensdag

In de dierentuin

Manlief en ik gingen een dag naar de sauna en zoonlief mocht een nachtje logeren bij opa en oma. Hij ging met hun en zijn tante een dagje naar de dierentuin. Hij heeft genoten!
En voor ons leuk om de foto’s te zien natuurlijk. Wij hebben ook genoten in de sauna :).

Donderdag

Henschotermeer

Ons eerste dagje in het chalet van mijn schoonouders op het Allurepark bij het Henschotermeer. Na een rondje hardlopen hadden we een lekker ontbijt bij La place.

Ontbijt La place

 

Om vervolgens ons zoontje weer op te halen bij mijn ouders. Daar nog even gekletst en om zoonlief lekker te laten slapen een rondrit gedaan op de terugweg naar  het chalet.

Vrijdag

Zoonlief in de speeltuin

In de ochtend speelden we in de speeltuin op het park. Lekker schommelen, in de auto zitten en kijken naar de diertjes.

Kinderboerderij varken

’s Middags reden we naar Driebergen voor een tripje naar de kinderboerderij. Had ik al gezegd dat het ons favoriete uitje is op het moment? ;). Hier was ook weer een hele leuke schommel speciaal voor kleintjes. Zoonlief vond het heerlijk!

Zaterdag

Henschotermeer

 

Mijn zusje en zwager kwamen langs. Het Henschotermeer ligt niet ver bij ons vandaan. Zoonlief wilde niet slapen, dus voordat ze kwamen ging ik eerst zelf met hem wandelen. En ja, ik was nog niet een minuut weg, of meneer viel al in slaap. Kon ik mooi in het zonnetje wachten op de komst. Na een heerlijke lunch, wandelden we nog eens met z’n vieren langs het meer. Ik vind het zo mooi daar! En het was echt heerlijk weer. Lente, kom maar op als je durft!

Hoe was jouw week? 

3 Comments

 1. Olga
  2 maart 2015

  Lekker hoor, een eigen chalet! 🙂

  Reply
 2. Joyce
  2 maart 2015

  Lekkere vakantieweek zo. En wat ziet het Henschotermeer er rustig en anders uit zonder gillende kinderen, bakkende mensen en heel veel handdoeken en blikjes 😉 Ik ga er ook eens naar toe in de lente 🙂

  Reply
  • Mama Maike
   4 maart 2015

   Ja, heerlijk he?! Echt een aanrader om lekker te wandelen!

   Reply

Leave a Reply