Mijn weekoverzicht in foto’s week 38

Posted by on sep 22, 2014 in Weekoverzicht | 2 Comments
Mijn weekoverzicht in foto’s week 38

Een dagje later dan jullie van me gewend zijn. Ik had even al mijn aandacht nodig voor mijn verkouden en koortsige zoontje. Hier komt ons weekoverzicht in foto’s van week 38! 

Maandag 15 september

maandag

Een dag vol speelplezier thuis. Ik zette de box bij het raam en dat is een groot succes. Meneer kijkt graag naar de blaadjes aan de bomen en dat kan nu ook vanuit de box. Mijn moeder was jarig en daar maakten we een filmpje voor. Babyboy vindt het altijd leuk als ik voor hem zing en werd ook wel blij van de harde hoera’s.
Hij kreeg zijn eerste grote fruithap en smulde er hartelijk van. Ik vind ze ook heerlijk, dus ik eet graag de overgebleven restjes op ;).

Dinsdag 16 september

Dinsdag

Dinsdag was manlief ’s morgens vrij, dus kon ik een rondje hardlopen. Het gaat me steeds makkelijker af en ik vind het steeds leuker worden. Misschien moet ik me maar eens gaan inschrijven voor een 5 km loop, iemand nog leuke tips?
Meneer ging even in de kinderstoel voor de fruithap. Hij vond het fantastisch! Wel maar even kort, want hij houd het nog niet zo lang vol.
We zijn groot fan van boekjes lezen. Wat wil je ook met een kinderboekenschrijver als vader en een juf als moeder?

Woensdag 17 september

Woensdag

Meneer is alweer zes maanden! Het was een werkdag voor mij en wat vind ik het heerlijk om hem erna te knuffelen! We hebben ook niet zo heel lang, omdat hij al snel gaat slapen. Dus ik geniet er dan dubbel van!

Donderdag 18 september

Donderdag

Op school zijn we begonnen met het thema feest. Dit doen we alvast voor de kinderboekenweek. Hier sorteerden we feestartikelen op allerlei manieren, op de foto op kleur. Het was prachtig weer, dus heerlijk om buiten te zitten bij het chalet van mijn schoonouders.

Vrijdag 19 september

Vrijdag

Oppasdag van mijn man. Heerlijk om foto’s van hun tweeën te krijgen als ik aan het werk ben! De kaartjes voor het kinderboekenbal zijn binnen, zin om te gaan! Na mijn werkdag ging ik voor het avondeten nog een rondje hardlopen. Dat vond ik wel stoer van mezelf, zo aan het einde van een (werk)week. Het was fijner dan gedacht!

Zaterdag 20 september

zaterdag

Mijn moeder vierde haar verjaardag. Het was druk, maar gezellig. Helaas ben ik helemaal vergeten om foto’s te maken. We gingen weer op tijd naar huis, want zoonlief moet nog wel wat wennen aan zoveel mensen. Aan het einde van de dag lekker samen chillen op de bank dus!

Vind je het leuk om meer foto’s van ons te zien? Volg me dan op Instagram. Hoe was jouw week? 

2 Comments

 1. Tamara
  22 september 2014

  Wat een fijne drukke week. Heerlijk zo de dagelijkse dingen met je mannetje.

  Reply
 2. Deirdre
  24 september 2014

  Leuke week overzicht! Genoeg foto’s gemaakt!

  Reply

Leave a Reply