Mijn weekoverzicht in foto’s week 37

Posted by on sep 14, 2014 in Weekoverzicht | 4 Comments
Mijn weekoverzicht in foto’s week 37

Op zondag laat ik jullie mijn weekoverzicht in foto’s zien. Daar gaan we!

Zondag 7 september

Zaterdag

Na een drukke week was het zondag vooral tijd om te chillen. Wel hadden we nog een verjaardag in de buurt van Zwolle, dus zoonlief heeft lekker in de auto geslapen en zich goed vermaakt.

 

Maandag 8 september
Maandag

Vandaag was de dag van de mamachallenge picknicken. Zoonlief en ik hebben ons goed vermaakt met Joyce van Mamakletst. Heerlijke picknick met mooi weer!

Dinsdag 9 september

Dinsdag

Op dinsdag ging ik met zoonlief met de trein naar een goede vriendin. Zij heeft twee jongens van 2,5 en 1 jaar. Ze sliepen precies andere tijden dan babyboy, dus hadden we tijdens het kletsen altijd eentje op. Zoonlief slaapt dan ook het minste van het stel overdag en stort ’s avonds echt helemaal in. Hopelijk verandert dat nog wat.
Ik kreeg eindelijk mijn spijkerbroek weer dicht. Nu het wat kouder begint te worden ben ik daar superblij mee!
En natuurlijk, die stomme was moest weer gedaan worden. Dat is altijd mijn dinsdagavondklusje met Netflix op de achtergrond.

Woensdag 10 september

Woensdag

Woensdag was weer een werkdag voor de klas. Zoonlief is dan bij mijn moeder. Bij het ophalen kreeg ik mijn fotoboeken mee van vroeger. Ik kon er niet over uit hoeveel zoonlief op mij lijkt! Ik was alleen een stuk dikker ;).

Babyboy en mama

Na het ophalen nog even een voeding samen, gelukkig lukt dit nog elke dag naast de flesvoeding. En daarna ben ik nog gaan hardlopen. Ik voelde me wel stoer zo ’s avonds laat.

Donderdag 11 september

Donderdag

Vandaag weer een oppasdag voor zoonlief, maar nu door mijn schoonouders. Zij hebben een chalet dichtbij ons gekocht speciaal voor het oppassen. Babyboy sliep ’s avonds in de wagen, zodat we nog wat goede gesprekken konden hebben.

Vrijdag 12 september

Vrijdag

Wederom een werkdag voor mij. Mijn man is dan thuis met zoonlief. Ik geef les aan een kleuterklas. We hadden vandaag een thema-opening waarin ik Ko speelde die niet wist hoe hij zijn verjaardag moest vieren. We starten maandag met het thema ‘feest’, alvast naar aanleiding van de kinderboekenweek.

Zaterdag 13 september

Zaterdag

Ik had ineens een gruwelijke zin in pannenkoeken. Hier zijn we de dag dus mee gestart, heerlijk!
Manlief en ik hebben erna hard in de tuin gewerkt. Als ik eenmaal bezig ga met snoeien, sloop ik meteen alles. Er is dus een beetje teveel van de klimop af. Gelukkig groeit dat razendsnel weer aan.
Het was nog lekker weer, dus het avondeten konden we lekker in de (opgeknapte) tuin opeten. Zoonlief wilde maar wat graag mijn bordje met salade hebben. Maar de avocado die ik hem gaf, spuugde hij meteen uit. Hij is nog niet zo’n groentefan, maar we blijven proberen!

Op naar een nieuwe week! Hoe was jouw week? 

 

 

 

4 Comments

 1. Monique
  14 september 2014

  Wat een heerlijke week! Echt leuk dat je voor de klas staat. En wat fijn dat je ouders en schoonouders zo vaak oppassen!

  Reply
  • Mama Maike
   14 september 2014

   Ja, ben daar echt blij mee. Ze passen allebei een dag per week op, echt superfijn!

   Reply
 2. Jenneke Westland
  14 september 2014

  Je was wel wat dikker, maar net zo makkelijk en lief als Luka. xx

  Reply

Leave a Reply