Sunshine award

Posted by on sep 20, 2014 in Tag | One Comment
Sunshine award

Door Joyce van Mamakletst werd ik genomineerd voor de Sunshine award. Wat leuk en een eer om hiervoor genomineerd te zijn! De award is in het leven geroepen om blogs in het zonnetje te zetten. Ik deel zeven feitjes over mezelf en nomineer zeven andere blogs voor dezelfde award. Gaan we! 

1. Ik ben een beetje namen-dement. Ik heb de grootste moeite met het onthouden van namen van volwassenen. En als ik ‘m dan allang weet, kan ik de naam zomaar tijdelijk vergeten te zijn. Heel genant. Het gekke is dat ik de namen van kinderen altijd heel snel kan onthouden. Wel zo handig als ik voor de klas sta natuurlijk. Ik geef nu les aan twee klassen, maar wist de 40 namen binnen een dag. Heel gek dat dit niet zo met volwassenen is dus.

2. Ik heb tien jaar gekorfbald. Toen ik naar de senioren moest, ben ik gestopt. Ik kwam dan in het laatste team terecht met veel oudere mensen en daar had ik niet zo’n zin in. Hier kun je lezen dat sporten niet zo aan mij besteed is, maar dat ik het wel doe omdat het zo gezond is.

3. Ik ben tamelijk roekeloos. Ik zie niet zo snel gevaar. Voor mezelf dan vooral, voor mijn zoontje is dat meestal wel anders. Maar mijn man is een stuk voorzichtiger, ik ben wat meer de man in onze relatie wat dat betreft, haha. Een voorbeeld is dat ik toen ik vrijwilligerswerk deed in Ghana gerust in m’n eentje in zo’n heel gammel busje (hun OV) ging zitten naar een onbekende plek om te overnachten. Ik weet niet of ik het nou nog zou durven.

4. Er is een ding dat ik wel eng vind. Dat zijn overbruggingen die open zijn. Een brug met gaten erin waar je door heen kan kijken? Een loopbrug van glas? Doodeng vind ik dat. Ik durf er bijna niet overheen te lopen.

5. Mijn favoriete uitje is naar het strand. Ik vind het heerlijk om uit te waaien, mooie strandwandelingen te maken en met mijn blote voeten het zachte zand te voelen. Weekendje weg of een dagje uit? The beach it is!

6. Ik ben dol op watertjes. Niet alleen de zee, maar ik houd ook van rivieren en meren. Ik word er altijd heel rustig van. Lekker er langs wandelen of, nog liever, met mooi weer aan het water zitten. Lekkers mee, iets te drinken en een boek en ik ben helemaal gelukkig.

7. Ik ben een doorzetter. Ik ga altijd maar door. En dan kom ik mezelf ook vaak hard tegen. Ik werk tot ik erbij neerval. En dan heb ik behoorlijk wat tijd nodig om bij te komen.

En hier komen de bloggers die ik nomineer!

Waymadi

Moonoloog

Love that

The writing mothers of brothers

Blogmama

Coole ouders

Joy from Joyce

Wat vind je van mijn feitjes? Wat herken je erin? 

1 Comment

  1. Meike
    20 september 2014

    Leuk om te lezen. De bruggen met gaten herken ik. Ik heb hoogtevrees en bruggen met gaten of van glas zorgt voor een hoge hartslag. Laatst sliepen we in een hotel met een galerij die uitkeek over de ingang en de hal. Best hoog en een balustrade van glas. Niet heel prettig

    Reply

Leave a Reply