Shoplog 1 juni 2015

Posted by on jun 4, 2015 in Kleding, Lezen, Shoppen | One Comment
Shoplog 1 juni 2015

Eindelijk, ik nam weer eens tijd om te shoppen. En kocht veel boeken, wat kleding voor zoonlief en luxe items voor mezelf. Kijk je mee? Shoplog 1 juni 2015

Geshopt

Shoplog 1 juni 2015

Zoonlief en ik hebben er een leuke middag van gemaakt. Wat eten, drinken en spelen bij de Hema tussendoor en gezellig wandelen door de stad. Ik heb een tijd in Utrecht gewoond en vind het altijd fijn om af en toe naar het centrum te gaan.

Over naar de geshopte spullen!

Zoonlief kleding

Natuurlijk ben ik zoonlief niet vergeten. Ik heb echt een Hema kind. Koop het liefste alles daar. Goede kwaliteit, leuke kleuren en fijne stof. Ik heb er sokken van Jip en Janneke gescoord, altijd leuk. Sokken met een schoenenprint. Een nieuw zwembroekje met stoere schildpadden. Bijpassende slippers, want het wordt warm deze week. En hij had wat stevigere schoenen nodig nu hij flink oefent met langs de tafels lopen en af en toe een stapje met losse handen doet. Deze schoenen zijn stevig, maar ook nog een tikkeltje zacht aan de onderkant, zodat hij de ondergrond ook nog goed voelt.

Knutselspullen

Ik knutsel wat af met zoonlief. Of eeem, ik bedenk allemaal knutsels en hij speelt wat met de potloden/stiften. Hopelijk komt daar snel verandering in ;). Ik bedenk in ieder geval van alles met de letters, daar kan je er niet genoeg van in huis hebben vind ik.

Kinderboeken

Ik ben echt verzot op kinderboeken. Kan ook niet missen als juf natuurlijk ;). Ik had nog wat boekenbonnen, dus ben ik goed los gegaan. Bij de Kinderboekwinkel Utrecht zijn ze superaardig en krijg je heel goed advies. Je vindt altijd wat je zoekt. En stiekem koop je er dan nog heel wat boeken bij. 😉
In het inpakpapier zitten nog Het boek zonder tekeningen en Andre het astronautje gaat naar Mars.
Ik heb mijn Roald Dahl collectie bijna compleet. Elke keer in de boekwinkel koop ik weer een exemplaar, dus het schiet op nu. Daarna ga ik over op de David Walliams collectie ;). Die boeken zijn echt hilarisch!
En wat vind je van de stempels? Geweldig voor een boekenfreak als ik! Er is ook wel eens een boek van mij bij de bieb beland, dus nu schrijf ik overal goed mijn naam in. Handig die stempel dit boek is van…!

Jurkje

Bij de Hema griste ik nog dit leuke jurkje voor maar 9 euro mee. Ik heb een rokje in dezelfde stof. Dat staat me gewoon heel goed ;).

Horloge en Davidoff

De bonnen waren nog niet op, dus de laatste cadeautjes voor mezelf gehaald. Bij de Bijenkorf kocht ik een mooi degelijk horloge van Fossil. En bij de Douglas kocht ik het favoriete luchtje van manlief en mij: Davidoff cool water. Hij heeft de mannenversie dus ;).

En toen was ik blut. Niet in m’n portemonnaie, maar de bonnen waren op. Heerlijk zo, geld uitgeven terwijl je bankrekening niet slinkt.

Ik heb mezelf (en zoonlief) goed verwend. Ik ben dik tevreden!

Wat vind jij van mijn aankopen? 

1 Comment

  1. Roos
    4 juni 2015

    Leuke shoplog! Vooral het horloge vind ik erg mooi!

    Reply

Leave a Reply