Dagje Antwerpen en shoplog Zara

Posted by on nov 3, 2014 in Erop uit, Ontspanning, Shoppen | No Comments
Dagje Antwerpen en shoplog Zara

Het was de eerste keer in het buitenland voor zoonlief. We waren er al in anderhalf uur rijden! Een prachtige plek om naar toe te gaan en heel dichtbij! En bij de Zara kocht ik leuke kleertjes. 

Manlief signeerde zijn boeken op de grote boekenmarkt van Antwerpen. Voor mijn ouders en mij de kans om de stad in te gaan!

Zara

De eerste winkel die ik zag en ook de enige winkel waar we indoken, was de Zara. Ik had al vaak die fantastische broekjes langs zien komen. Nu zoonlief druk is met oefenen om te kruipen, leken me deze broekjes ideaal! En ik vind ze er zo schattig en leuk uit zien!

Broodje en ijskoffie

De tweede stop was voor een bagel en een ijskoffie bij de Mockamore. We keken uit op het grote plein van Antwerpen, prachtig!

Antwerpen

Natuurlijk liepen we de markt over met de straatmuzikanten en -artiesten. Zoonlief vond het wel interessant om allemaal te zien. Hij was ook een beetje moe, dus viel hij op de brug over de Schelde in slaap in zijn wagen.

Schelde

En natuurlijk moesten we de dag afsluiten met een wafel. Die trouwens ontzettend duur zijn en niet ineens zo heel lekker…

Wafel

Maar het was een fantastische dag! Heerlijk weer met het zonnetje en af en toe wat koud met de wind. Ik ga zeker Antwerpen onthouden om een weekendje naar toe te gaan!

Antwerpen

Wat vind jij van Antwerpen? 

Leave a Reply