Robijn doet de was bij Zwitsal

Posted by on jul 9, 2014 in Reviews | 2 Comments
Robijn doet de was bij Zwitsal

Robijn heeft een nieuwe geurlijn, Zwitsal! Wie kent nou niet die heerlijke babygeur? Je kunt nu je was ook dat fijne geurtje mee geven. 

De producten

Robijn heeft geluisterd naar de wensen voor een nieuwe geurlijn. De meesten kozen ervoor dat lekkere Zwitsalgeurtje aan hun was mee te geven.

Robijn Zwitsal

Bron: Robijn

Er zijn verschillende producten te koop bij de supermarkt of bij de Kruidvat. 

Robijn kleur en krachtig met Zwitsal geur is voor 6,99 te koop. Je kunt hier 20 wassen mee draaien.


De wasverzachter is 3,99 en geschikt voor 30 wasbeurten.

robijn_wasverzachter_zwitsal_49764756_0
De geurbuiltjes voor tussen je schone was in de kast zijn 3,49 en beloven hun werk 6 weken te doen.

robijn_zwitsal_geurbuiltjes_49764757_0

Robijn doet de was bij Maike

Ik heb het wasmiddel getest. Laat ik beginnen met de prijs. Die lijkt aan de hoge kant. Maar het wasmiddel is heel geconcentreerd. Op de verpakking staat dat je maar 35 ml nodig hebt voor een wasbeurt en dat je dus wel 20 wassen kunt draaien met een fles. Dit heb ik uitgeprobeerd.

Als je de fles open draait, komt de echte Zwitsalgeur je al tegemoet. Het ruikt heerlijk! Ik ben gevoelig voor geurtjes en zou wel de hele dag aan de fles kunnen ruiken, bij wijze van. Het is heel geconcentreerd, dus het ruikt wel sterk.

Ik heb twee verschillende wasjes gedraaid op 30 graden met de 35 ml wasmiddel. Ik had er een romper bij met goede vlekken erin. Ik doe altijd Shout op de vlekken en laat dat eerst intrekken.

Als je de wasmachine open doet, ruik je heel subtiel het Zwitsalgeurtje. Het overheerst niet, maar ruikt net lekker fris.
Zo ook de kleding die je ermee wast. En het komt er heel schoon uit! De romper is vlekvrij, heel fijn!
35 ml en op 30 graden wassen is genoeg, ik vind het een krachtig wasmiddel!

De geur trekt wel snel weg, de volgende dag ruik je het nog heel licht in de kleding. Daar heb je dan de geurbuideltjes voor.

Luka krijgt snel uitslag of vlekjes van de geurtjes in wasmiddel. Ik was dus een beetje huiverig. Wasverzachter gebruik ik om die reden dan ook al helemaal niet. Maar hier kan hij tegen! Het is ook bedoeld voor de tere babyhuid.

Tips voor het wassen

Was de knuffels en lapjes van je kindje met het wasmiddel! Je kindje ruikt het vertrouwde Zwitsal geurtje aan de knuffels en die ruiken dan weer lekker fris!

Het is dan wel wasmiddel voor de gekleurde was, maar je kunt er ook prima je handdoeken en alle doekjes voor je kindje mee wassen. Ik vind het persoonlijk heerlijk om de hydrofiele luiers ermee te wassen. Heerlijk om na het badje je kindje af te drogen met een doek met het lekkere luchtje!

Tips voor Robijn

Graag zou ik zien dat er een Robijn met Zwitsalgeur komt voor de witte was. Ik vind het juist fijn om de hydrofiele luiers en rompers met dit wasmiddel te wassen. En om de grote vlekken er goed uit te wassen, is speciaal wasmiddel voor de witte was heel fijn.

Mocht er weer ruimte zijn voor een nieuwe geur, dan lijkt me Dove heel fijn. Dat lijkt me nou echt ook een wasmiddelgeur!

2 Comments

 1. maaike smids
  9 juli 2014

  fijn dat hij zo goed bevalt! Ik ben al geruime tijd fan van
  Robijn klein en krachtig en dan met name die voor de witte was
  en de oranje fles voor de bonte.
  ik was nooit apart voor Lisanne.
  Erik en mijn oudste kinderen (10 & 8) willen niet
  ruiken als een baby zelfs niet heel lichtjes. Dit zou betekenen dat ik allemaal
  kleine wasjes moet gaan draaien, vandaar mijn keuze
  om niet deze variant te gebruiken.

  Reply
 2. Vanessa
  10 juli 2014

  Ik hou van de geur van Zwitsal. Het lijkt me dan ook fijn om deze producten eens te kopen!

  Reply

Leave a Reply