Op vakantie loomen met ‘Loom voor kinderen’

Posted by on jul 22, 2014 in Reviews | One Comment
Op vakantie loomen met ‘Loom voor kinderen’

Vinden jullie loomen ook zo leuk? Er zijn veel instructiefilmpjes op Youtube te vinden. Maar hoe doe je dat als je op vakantie bent? Je kunt de filmpjes bekijken met de app Loom voor kinderen – juf Jannie leert het me. 

In de app Loom voor kinderen – juf Jannie leert het me zitten 25 filmpjes om te leren loomen met een loombord, een haakpen of een vork. Je kunt ze ten alle tijden offline bekijken. De app is geschikt voor iPhone of iPad.

Niveaus app loom

Er zijn drie niveaus. Het eerste niveau is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De armbandjes in deze filmpjes zijn veelal met de vork gemaakt. Er zijn ook filmpjes bij waarin het gebruik van een haaknaald of van het loombord wordt uitgelegd.

Het tweede niveau is vanaf 8 jaar. Hier leer je meer bijzondere armbandjes, ringen en bloemen voor aan je armbandje maken.

Niveau 3 is het hoogste niveau, voor kinderen vanaf 11 jaar. Hier leer je nog ingewikkeldere armbandjes, een vlinder en een giraffe maken.

Juf Jannie Loom

Wat vind ik?

Ik vind het heel handig dat je de filmpjes ook zonder internet kunt kijken. Je kunt ze er snel bij pakken en aan de slag gaan. Je hoeft niet meer te zoeken. Ideaal voor op vakantie!

Op de foto van het filmpje zie je wat je nodig hebt: een haakpen, een vork en/of een loombord. Handig als je een bepaalde techniek alleen wil doen of kunt doen.

Het is slim dat de filmpjes op niveau zijn ingedeeld. Als je al wat ouder bent, kun je oefenen met de eerste twee niveaus, zodat je later ook het derde niveau aan kan.

Een aanrader voor op vakantie!

Bekijk of koop de app Loom voor kinderen – juf Jannie leert het me.
De filmpjes zijn ook online te bekijken via het Youtube kanaal van Juf Jannie.

1 Comment

  1. Vlijtig Liesje
    22 juli 2014

    Ik heb het loomen hier nog niet in huis. Maar ik heb er al wel veel kinderen mee zien lopen. Handig dat er op internet allemaal instructiefilmpjes zijn!

    Reply

Leave a Reply