Must have voor je kindje: kliederschort van Ikea

Posted by on jan 15, 2015 in DIY, Reviews, Voedsel | No Comments
Must have voor je kindje: kliederschort van Ikea

Zoonlief is negen maanden en kliedert erop los. Zijn banaan smeert hij het liefst in zijn haar. Op zijn broodje heeft hij het liefst appelstroop, maar dat zit meer op zijn trui dan op zijn korsten. En dan wil ik ook nog graag vaak met hem knutselen en verven. Tijd voor grof geschut!

Bron: Ikea

Bron: Ikea

In mijn bijna maandelijkse ronde door de Ikea, love that store, kwam ik deze schorten tegen. Bij de Ikea heten het slabben. Ideaal voor je zelf-leren-eten kind. De stukjes banaan verdwijnt in het zakje in de slab en de appelstroop zit op de mouw van de slab.

Slabben Ikea
En je kunt het wassen! En het wordt schoon! Je merkt aan alle uitroeptekens dat ik het fantastisch vind. Je betaald namelijk maar € 3,99 en je krijgt er twee! Manlief moest me tegenhouden, want ik wilde meteen tien setjes kopen. Een beetje teveel van het goede. Met een setje van twee komen we ook al een heel eind.

Zoonlief eet met schort

Wij gebruiken ‘m niet alleen voor het eten. Nee, mama Maike wil ook graag knutselen, dus dan gaat dit schort aan. En kliederen maar, mama wast wel.

Verven met schort

Heb je ook zo’n must have?

Leave a Reply