Mijn winterfavorieten

Posted by on feb 25, 2015 in Favorieten, Reviews | 2 Comments
Mijn winterfavorieten

We kunnen er helaas nog niet onderuit. Het is nog steeds winter. Vandaag deel ik mijn winterfavorieten met je. Mijn favoriete producten die ik deze winter gebruik. 

Mijn winter favorieten

Mijn winterfavorieten

Eten en drinken

Lipton Morocco

Bron: Lipton

Bron: Lipton

Ik ben echt een sucker voor de theetjes van Lipton. Ze zijn zo lekker zoet ;). Er ging geen avondje voorbij zonder een blog met een grote kop Morocco erbij. En welke smaak ik van Lipton ook probeer (ik lust ze allemaal), deze blijft het lekkerste. Maar ik wil altijd nieuwe theetjes uitproberen, dus tips zijn welkom!

Cappuccino met vanillesuiker

Cappuccino met vanillesuiker

Na de thee gaat er ook geen dag voorbij zonder koffie in huize Douglas. Ik ben zo blij met onze mooie koffiemachine. De heerlijkste cappuccino’s maak ik ermee. Door de weeks doe ik het met alleen een schuimlaagje. Maar in het weekend strooi ik er vanillesuiker overheen. Dat heb ik ooit eens ontdekt bij gebrek aan gewone suiker in huis en het is echt fantastisch! Je moet het eens proberen.

Quaker cruesli met chocola

Bron: Quaker

Bron: Quaker

Als mijn wallen weer eens op de grond hangen, omdat ik te laat naar bed gegaan ben, lepel ik het liefste deze heerlijke cruesli naar binnen. Veel cruesli en weinig yoghurt is mijn recept. Ik spoel het weg met bovenstaande thee en neem een bovenstaand kopje koffie als toetje.

Verzorging

Kneipp douche

Kneipp douche

Manlief is er totaal niet blij mee, hij vindt Kneipp niet lekker, maar ik laat de douche lekker geuren na een douchebeurt. Ik vind het heerlijk! De lavendel bij een douche voor het slapen gaan. En de mint eucalyptus na een goede hardloopronde.

Rituals baby splash

Baby splash

Bron: Rituals

Voor zoonlief vind ik de Baby splash van Rituals geweldig. Een heerlijk rustig geurtje, niet zo’n typisch babygeurtje, maar wel lekker. En zijn gevoelige huidje kan er goed tegen. We hebben deze gekregen bij zijn geboorte, maar ik ga er zeker ook een halen als het op is. Je doet er lang mee!

Wat zijn jouw favorieten van deze winter? 

2 Comments

 1. T. Huisman
  12 november 2015

  Ik heb ook die van Kneipp lavendel eens geprobeerd in een miniflacon van 75 milliliter zijn ze ook verkrijgbaar voor 0,99 eurocent. Ze ruiken wel wat scherp en je moet er van houden maar sommigen zijn er niet zo wild op vanwege die scherpe geur die het heft vergeleken bij andere producten weer die dat minder hebben. En anderen zijn er juist weer weg van en hebben niets liever dan Kneipp. En ken iemand die niets liever dan alleen maar Kneipp gebruikt en dat is dan hun vaste merk. Het kan een weldaad zijn als je “s ochtends wakker wordt en goed wakker wilt worden. Ook verfrissend is de citroengeur van Kneipp en bij een verstopte neus of neusverkoudheid kan Eucalyptus van Kneipp een uitkomst bieden. Er zitten geen parabenen in het merk Kneipp en geen sythetische toevoegingen. Het wordt ook vaak gebruikt door mensen die wel eens naar de sauna gaan en verder gebruiken ze dan ook vaak het merk van Volatile. Het is een weldaad voor de zintuigen. Kneipp daar wordt je pas goed wakker van. Hier knapt een mens van op maar smaken verschillen en zo veel mensen zo veel wensen en voor ieder wat wils. Zoals Sanex en Eucerin en dermolin en Sebamed ruiken iets minder scherp ruiken heel mild en neutraal. En er zijn mensen die houden van een piitige geur die op de huid prikkelt en die iets met de zintuigen doet. Het werkt stimulerend en lavendel kan rustgevend werken daar staat de lavendelplant om bekend vanwege zijn rustgevende werking die het heeft.

  Reply
 2. T. Huisman
  12 november 2015

  Kneipp het wordt gewoon een ritueel. Hier wordt je pas echt wakker van. De geur doet wat met je stemming en hier krijg je een energie boost van.

  Reply

Leave a Reply