Heerlijke koffie met Saeco van Philips

Posted by on jun 9, 2014 in Apparaten, Reviews | 2 Comments
Heerlijke koffie met Saeco van Philips

Wat heeft een moeder (of vader natuurlijk) nou echt nodig elke morgen? Juist! Koffie! Ik ben superblij met onze Saeco koffie-automaat, daar schrijf ik graag over. Er komt echt heerlijke koffie uit het Saeco apparaat van Philips. 

Vorig jaar zijn mijn lief en ik getrouwd. Een van de eerste dingen die we kochten van het huwelijksgeld, was deze koffiemachine. Tijdens mijn zwangerschap kon ik helaas geen koffie verdragen. Nu wel weer en daar ben ik heel blij mee!

Saeco koffiemachine is een volautomatisch espressomachine. Dat betekent dat je met een druk op de knop espresso en gewone koffie kunt maken in verschillende sterktes. De machine maalt de verse bonen die je erin stopt.

Het automaat geeft het keurig aan als er nieuw water nodig is, het schoongemaakt moet worden of het bakje met afval geleegd moet worden, heel handig!

Je kunt zelf kiezen welke koffiebonen je erin stopt. Wij vinden het vooral handig dat alle soorten kunnen. Vet of niet vet, het maakt niet, het apparaat kan het aan.
Wij zijn nu fan van de Douwe Egberts bonen.

Schoonmaken gaat ook snel en makkelijk. Er zit een speciaal reinigingsprogramma in, die ook weer met een druk op de knop te bedienen is.

Ik ben cappuccinofan. Het liefst met heel veel melk en een beetje suiker aan de rand, mmm. Met de spuitmond klop je eerst als een echte Barista de melk om vervolgens je koffie erbij te doen, heerlijk.

Cappuccino

 

 

 

 

 

 

 

 

O ja, je kunt ook heet water uit het apparaat krijgen en dus thee zetten. Maar ik zou voor die lekkere koffie gaan als ik jou was ;).

2 Comments

 1. Philips NL
  10 juni 2014

  Hoi Mama Maike, dank je wel voor je leuke, eerlijke review. Fijn om te horen dat jullie er superblij mee zijn. Heb je je Saeco al geregistreerd? Dit kan via http://philips.to/1s2xJt6.

  Reply
  • Mama Maike
   10 juni 2014

   Graag gedaan! Het is ook echt lekkere koffie :).

   Reply

Leave a Reply