Blogevent zomercollectie PR4Kids

Posted by on feb 18, 2015 in Bloggen, Reviews | 7 Comments
Blogevent zomercollectie PR4Kids

Hartstikke leuk, mijn allereerste blogevent mocht ik gisteren bezoeken. Ik was bij PR4Kids uitgenodigd om de zomercollectie te bekijken. Er komt later nog een apart blog over de kleding die ik zag die ik wel zou willen hebben voor zoonlief voor in de zomer. Hoe ik het blogevent met de zomercollectie bij PR4Kids beleefd heb, beschrijf ik in dit blog. 

BLOG event

Om 9.45 uur, eeem 10.00 uur, oke oke, 10.15 uur (je weet toch) zaten zoonlief en ik gewassen en gestreken in de auto. We hadden een rit van 45 minuten te gaan, op naar Aalsmeer, voor het blogevent van PR4Kids. M’n eerste event en dat op mijn vrije dag, daar wilde ik dus wel naar toe!

De rit ging voorspoedig, dus iets over elf belde ik aan. Er waren al aardig wat mommy’s die driftig foto’s schoten van de leuke kleding voor van de zomer.
Ik kreeg eerst een goede cappuccino, zonder koffie kan ik niet werken ;). En zoonlief zat nog rustig op mijn arm.

Ik ontmoette eindelijk Linda van Mamaliefde, heel leuk om haar nu in het echt te zien. Ze is in het echt net zo aardig als online :).

De koffie was op, het fototoestel brandde in het tas. Tijd om foto’s te maken!  Zoonlief parkeerde ik op de grond tussen de knuffels. Leuk plaatje, dacht ik. Behalve dan dat hij niks van knuffels moet hebben. Er is maar een knuffel die hij nog wel eens pakt. De lelijkste knuffel die er bestaat: de Teletubbie. Die drukt hij helemaal plat als hij met zijn lijfje er bovenop gaat liggen om zoveel mogelijk van het beestje te knuffelen. Maar goed, we hebben een foto van zoonlief tussen de knuffels.

Zoonlief tussen de knuffels.

En daarna racete hij overal naar toe. Sorry dames van wie hij stiekem onder de rokken keek of over de laarzen kroop. Snel klikte ik wat foto’s en rende dan weer achter zoonlief aan.
Wat hij het leukste vond? De paaseitjes in de paastakken. Die moeten we maar snel aanschaffen zodra het lente wordt.

Tijdens de lunch maakte ik kennis met Shirley van Mommytobe, Betty van Bettyblogt, Karolina van Ezwangerschapskalender en Julia van minimodeblog. Heel leuk om andere bloggers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

En hoera, hoera, ik liep weg met een fijne goodiebag. Mijn favorieten:

Knuffel babyVoor dit poepeke van Tuuf’s world weet ik wel een leuk adresje: bij het toekomstige kindje van een zwangere vriendin!

Slab zoonlief

Deze slab van Noeser is voor als zoonlief water gaat drinken ofzo. Veel te mooi om vlekken in te maken! De kleertjes van Noeser ga je nog wel meer zien op het blog.

7 Comments

 1. Linda
  18 februari 2015

  Wat leuk om te lezen. Ik vond het ook erg leuk om jou te ontmoeten. Je hebt echt een heel lief zoontje. Dat slabbetje van nOeser beviel hier ook heel erg goed. Evenals de nagellak zoals je op ig had gezien 😉

  Reply
  • Mama Maike
   18 februari 2015

   🙂 Dank je! Ja, toffe foto van die nagellak.

   Reply
 2. Nicole
  18 februari 2015

  Wat leuk om te lezen! Noeser is inderdaad een gaaf merk.. Was er ook graag heen geweest maar ik kon helaas niet!

  Reply
 3. Vlijtig Liesje
  18 februari 2015

  Leuk verslag om te lezen. Zeker met de foto’s!

  Reply
 4. Dhini
  18 februari 2015

  wat leuk verslag

  Reply
 5. Julia
  19 februari 2015

  Behalve de nieuwe collecties is het ook erg leuk om de bloggers in ‘het echt’ te zien! Tot in september bij PR4Kids! Dan neem ik ook een kleintje mee 🙂

  Reply

Leave a Reply