Bijtketting

Posted by on sep 24, 2014 in Reviews | One Comment
Bijtketting

Van Moderne Moeders ontving ik een dames bijtketting zebra. Een leuk sieraad voor mijn zoontje en voor mij tegelijk. Hier lees je mijn bevindingen. De ketting

De ketting is speciaal ontworpen voor moeders om te dragen. Hun baby’s kunnen erop kauwen en sabbelen. Het is gemaakt van goedgekeurde silliconen. Hetzelfde spul dat ook gebruikt wordt voor eetlepels en bijtringen. Je moet er wel mee opletten. Kinderen die alle tandjes hebben, kunnen het sieraad doorbijten.

Wat vinden wij

Ik zou zelf niet zo snel voor een sieraad met zebraprint kiezen, maar dat is smaak. Gelukkig heb je verschillende soorten bijtkettingen en zelfs -armbanden.

bijtketting

Toen ik de ketting voor het eerst omhad, wilde zoonlief het wel even pakken. Hij stopte het niet in zijn mond, maar vond vooral het touwtje interessant. Hij was druk met onderzoeken, dus vond het blijkbaar wel lekker aanvoelen.

Later deed ik het sieraad in zijn mond en sindsdien heeft hij het door en sabbelt hij er hartelijk op.

bijten in bijtsieraad

Hij heeft nog geen tandjes, maar vind het wel fijn om overal aan te voelen met zijn mond. Sabbelen en alvast een beetje bijten om het tandvlees soepel te maken doet hij ook graag.

Ik zou graag nog zien dat het touwtje van het sieraad ook veilig is voor het kindje. Veilig om aan te raken en eventueel in de mond te doen.

Conclusie

Ik zou een andere kleur kiezen, maar vind het idee van het sieraad wel heel goed. Kindjes vinden het nou eenmaal leuk om met het sieraad van hun ouders te spelen. In de draagdoek lijkt het me ook heel fijn als speeltje voor je kindje.
Wellicht kan er nog een ander touwtje aan? Dat zou het helemaal afmaken.

1 Comment

  1. Review door mama Maike | moderne moeders blog
    13 oktober 2014

    […] Wil je weten wat mama Maike van de ketting vond kijk dan op haar blog […]

    Reply

Leave a Reply