Bijten in Sophie de giraf

Posted by on nov 11, 2014 in Favorieten, Reviews, Shoppen | 3 Comments
Bijten in Sophie de giraf

Al tijden wilde ik Sophie de giraf voor zoonlief. Maar eerlijk is eerlijk, ik vond hem aan de dure kant. Van ikbenzomooi.nl kreeg ik shoptegoed, dus kon ik hem bestellen! Hier vertel ik mijn ervaringen ermee.

Ik koos voor het cadeautasje van Sophie de giraf. Erg leuk als (luxe) kraamcadeau. De bestelling werd heel snel en prima geleverd.

Cadeautasje Sophie de giraf

In het tasje zit Sophie de giraf zelf, een bijtring en een rammelaar met een klein Sophietje erin.

Sophie gaat overal mee naar toe. Zoonlief vind het vooral erg leuk als ik erin knijp, zodat hij het piepje kan horen. Hij stopt het zelf graag in zijn mond, wat kan door het natuurlijk rubber, het is dus niet giftig.
Ik vind Sophie de giraf een handzaam formaat hebben. Het gaat makkelijk mee in de tas en kinderen kunnen het makkelijk zelf vast pakken.

Sophie de giraf

Zoonlief grijpt steeds vaker naar de groene bijtring. Misschien door het kleurtje, of omdat hij het makkelijk in zijn mond kan stoppen? Hij vindt het nu bijna leuker dan Sophie zelf. Kan natuurlijk ook door de tandjes komen.
De bijtring is lekker klein en dus helemaal makkelijk mee te nemen. Goed vast te houden aan het girafje en goed op te bijten. Echt mooi vind ik het eerlijk gezegd niet, maar dat maakt zoonlief waarschijnlijk niets uit.

Sophie de giraf bijtring

Er zit ook een leuke rammelaar in het cadeautasje. Het balletje kan draaien, waardoor kinderen er op verschillende manieren mee kunnen spelen. Zoonlief heeft het speeltje nog niet echt ontdekt, maar dat komt waarschijnlijk wel als hij ziet wat hij er allemaal mee kan.

Sophie de giraf rammelaar

Het tasje is leuk voor baby’s in alle leeftijden. Sophie de giraf zelf is leuk voor baby’s vanaf ongeveer vier maanden. De bijtring is natuurlijk geschikt als de tandjes om de hoek komen kijken. En de rammelaar als je baby muziek, rammelen en kleine details gaat ontdekken.

Wat vind jij van Sophie de giraf? 

3 Comments

 1. Joyce
  11 november 2014

  Ik vind Sophie erg leuk. Heb haar ook gekregen voor mijn blog een half jaar terug. Luuk is dol op Sophie. Begint al te lachen als hij haar ziet. En hij vindt giraffen in de dierentuin ook erg leuk. Toeval? Ik weet het niet.
  Maar ik ben vooral blij dat hij Sophie zo goed zelf kan oppakken en in zijn mond kan stoppen. Beter dan de meeste andere bijtringen 🙂

  Reply
 2. Vlijtig Liesje
  11 november 2014

  Ik heb gisteren net voor het eerst over haar gehoord, en een post geschreven vanmorgen!

  Ik vind haar wel erg duur.

  Reply
 3. Kaboutertuin
  11 november 2014

  Ik vind sophie geweldig! Mijn zoontje kreeg hem vorig jaar van Sinterklaas. Hij heeft er echt heel wat op afgekauwd. Was zijn favo speeltje. Ik vond het het geld meer dan waard 🙂

  Reply

Leave a Reply