Alecto DBX88 – Eco Babyfoon Dect

Posted by on jun 4, 2014 in Apparaten, Reviews | One Comment
Alecto DBX88 – Eco Babyfoon Dect

Een van de eerste babyspullen die mijn man en ik kochten, was een babyfoon. We zijn heel blij met onze keus. Waarom? Dat lees je in dit blog.

Wat is er veel keus in babyfoons! We waren het al snel over eens dat we een babyfoon met beeld veel te duur vonden. Het bereik is ook nog niet altijd even goed. Dus kozen we er voor een babyfoon met alleen geluid. We wilden wel graag een display, zodat we de temperatuur op het kamertje goed konden checken.

Al snel viel ons oog op de Alecto DBX88 РEco Babyfoon Dect. Mooi design, handzame knoppen en gebruiksgemak. Het bleek ook nog eens de beste keus van de consumentenbond.

Sinds twee weken slaapt Luka op zijn eigen kamer. Een goede babyfoon is dan zeker nodig!
Deze babyfoon is zijn geld meer dan waard. Hij heeft een groot bereik, is makkelijk in het gebruik, heeft duidelijke knoppen en mooie mogelijkheden, zoals een terugspreekfunctie, temperatuurweergave en een nachtlampje met sterren op het deck wat op de babykamer staat.

Maar het meest tevreden zijn we over de 5 verschillende liedjes die je kunt afspelen. Er zit sleepydust in! ’s Avonds wil Luka nog niet altijd goed inslapen. Maar we zetten de muziekjes aan, het liefst wel de verschillende achter elkaar, en binnen een paar minuten is hij vertrokken. Ook ’s nachts werkt het goed. Soms is Luka nog wat onrustig na de voeding. Maar de slaapliedjes aan en de rust keert weer terug in het huis.

Een goede keus als je een nieuwe babyfoon zoekt!

1 Comment

  1. Ria
    17 november 2015

    Dat is een behoorlijk uitgebreide babyfoon ja! Maar zeker niet te overdreven. Nachtlampje is ook heel leuk! Ik gebruik zelf de Annie babyfoon (app). Werkt ook prima. Ik ben vooral blij dat deze overal te gebruiken is. Ook als iemand aan het oppassen is, terwijl je op het werk zit kan je even kijken en hallo zegen.

    Reply

Leave a Reply