Eerste verjaardag de taart

Eerste verjaardag de taart

De eerste verjaardag van zoonlief is alweer een maand geleden. Ik deel graag met jullie mijn zoektocht voor een leuke taart voor zijn verjaardag. Mijn tips lees je hier bij eerste verjaardag de taart. 

Er zijn allerlei sites van bedrijven waar je een speciale taart kan laten maken voor de eerste verjaardag. Dit is ten slotte een belangrijk moment, vooral voor jou als ouder. Ik zet wat sites op een rijtje.

Foto

Voor een fototaart moet je natuurlijk bij de Hema zijn. Goed betaalbare taart van goede kwaliteit en lekker. Als kind ging ik altijd voor de appelkruimeltaart. Maar de taarten die je tegenwoordig met foto erop kan kopen, zijn ook erg goed.

Bij Gefelicitaart kun je allerlei taarten bestellen die je thuis kan laten bezorgen. Ook taarten met foto. Het voordeel is dat je verschillende soorten taarten kunt bestellen. Voor ieder wat wils dus.

Taart bezorgen laat uiteraard ook de taarten bezorgen. Kindertaarten, fototaarten en taarten met marsepein, het kan allemaal.

Met foto en figuur

Iets duurder, maar wel erg leuk zijn de taarten met foto en figuur erop.

Bij taartenwinkel kun je bijvoorbeeld taarten bestellen met een plaatje van Bob de Bouwer met foto van je kind.

Stapeltaart

Nog wat duurder, maar ook ontzettend leuk, zijn de stapeltaartje. Er is vaak wel iemand bij je in de buurt die zo’n taart kan maken. Maar je kunt ze ook online bestellen.

Ontwerp je droomtaart heeft speciale eerste verjaardagstaarten.

Bij het taartenhuis kun je allerlei soorten stapeltaarten bestellen.

Zelf bakken

Natuurlijk kun je ook zelf een taart maken. Je kunt er een echte verjaardags/meptaart van maken. Maar een gezonde taart zonder suiker kan natuurlijk ook.

Volrecepten heeft verschillende tips voor eerste verjaardagstaarten.

Ecomama heeft een mooi blog geschreven over hoe je de eerste verjaardag gezond viert.

Keukenkikker schrijft allerlei gezonde recepten voor je baby of dreumes.

Wat kozen wij?

Fototaart Hema

Wij gingen zelf voor de fototaart van de Hema. En we hebben gesmuld! Inclusief zoonlief, want van mij mag hij op zijn eigen eerste verjaardag ook een stukje suikerbom.
Ik was ontzettend tevreden met de taart. Goede prijs, hij was heerlijk en de foto zag er precies zo uit als op de website. Missie geslaagd. Ik heb zelf de collage via photoshop gemaakt en geupload in het programma. Ook dat ging prima en snel. In de collage zie je zoonlief steeds een maand verder. Wel maar acht maanden, want meer paste niet op de taart ;).

Mijn zusje had nog de kitkat m&m taart van de Albert Heijn gemaakt. Met een grote 1 erop, zag er super uit! Ook daar smulde zoonlief stiekem van.
Kitkat m&m taart eerste verjaardag

De tutorial is op Youtube te vinden.

Heb je ook al zo’n trek gekregen van dit bericht? Ik wel! Welke taart kies/koos jij voor de eerste verjaardag? 

 

Leave a Reply