Tips voor de kerstvakantie: top 5 kerstfilms

Posted by on dec 20, 2014 in Kijken, Ontspanning | One Comment
Tips voor de kerstvakantie: top 5 kerstfilms

Het is bijna kerstvakantie! Ik geef je leuke doetips voor jou of om te ondernemen met je kinderen. Vandaag: leuke kerstfilms. 

Dat ik graag gebruik maak van ons Netflix abonnement is geen geheim. Gelukkig hebben ze ook hele leuke kerstfilms online staan!
De afbeeldingen komen van Netflix

Hier mijn top 5.

 1. Mijn favoriet blijft How the Grinch stole Christmas
  Kerstfilms
  Ik geloof dat ik ‘m wel vijf keer heb gezien. Veel humor, een fantasierijk verhaal en een fantastische Jim Carry (alhoewel ik niet al zijn films leuk vindt). Wist je trouwens dat het origineel van Dr. Seuss is en uit 1966 stamt?
 2. Mickey’s twice upon a christmas bestaat uit vijf kerstverhalen. Ze hebben allemaal de kerstboodschap: liefde, aandacht voor elkaar, vriendschap en samen delen. Mickey's
 3. Als kind heb ik alle films van Beethoven gezien. Ik vind er nu niet veel meer aan, maar kinderen blijven die lieve hond fantastisch vinden. Er is ook een speciale kerstfilm: Beethoven’s Christmas Adventure.
  Beethoven
 4. Geen originele kerstfilm, maar een beetje sneeuw kan ook geen kwaad toch? Waarschijnlijk ligt het er niet tijdens de kerstdagen, dus breng je de sneeuw naar je scherm. Kijk dan Happy feet! Een heerlijke film over een pinguin die wil leren dansen. Happy feet
 5. Een Nederlandse film mag natuurlijk ook niet ontbreken. En wie wil er nou niet een beetje griezelen om lekker uit te buiken? Dolfje Weerwolfje gaat over een jongetje dat bij volle maan een weerwolf wordt. Naar het verhaal van Paul van Loon. En ook Dolfje viert kerst!
  Dolfje weerwolfje

Veel kijkplezier! Wat zijn jouw kerstfilmtips? 

 

1 Comment

 1. Mama van Jenthe (Kelly)
  30 december 2014

  Hihi wat leuk! Is ook mijn favoriete kerstfilm, heerlijk!!

  Reply

Leave a Reply