Hoera voor mijn moeder!

Posted by on sep 15, 2014 in Mijn kindertijd | No Comments
Hoera voor mijn moeder!

Mijn moeder is jarig, hieperdepiep hoera! En omdat ik zo blij met haar ben en omdat ze een dag per week op zoonlief oppast (net zoals mijn lieve schoonouders), een speciaal berichtje voor haar. 

Lieve mam,

Van harte met je verjaardag!

We zijn blij met je! Je bent een fantastische moeder. Ik heb een hele fijne jeugd gehad en dat heb ik natuurlijk grotendeels aan jou te danken. Iedere dag stond je voor ons klaar, bij vreugde en verdriet. Eerst fulltime, later werkte je ook, maar zorgde je dat je veel tijd voor ons vrij maakte.
We vermaakten ons altijd heel goed. Je liet ons zelfs spelen en ontdekken, maar bedacht ook de mooiste spelletjes voor ons.
De verjaardagsfeestjes die je organiseerde zal ik nooit vergeten. De meest fantastische speurtochten en spelletjes bedacht je voor mijn vriendinnetjes en mij. Niet naar het zwembad of bowlingzaal, nee, feest vieren met geweldige spelen en die feestjes werden onthouden!

Nu ben ik zelf moeder en ben jij oma geworden. Nu pas weet ik wat je allemaal als moeder hebt gedaan om ons een fijne jeugd te kunnen geven. Je hebt altijd alles voor ons over gehad en daar ben ik je erg dankbaar voor.

En nu pas je een dag per week op op onze lieve zoon. Hij is helemaal in goede handen, zodat ik kan werken. Ontzettend fijn dat hij in zo liefdevol opgevangen wordt. We vinden familie erg belangrijk en we vinden het heel fijn dat onze zoon zijn grootouders zo intensief mee kan maken.

Ik kan niet wachten tot zoonlief groter is en we als familie dagjes erop uit zullen gaan, spelletjes samen gaan doen en op vakantie zullen gaan. Ik weet zeker dat hij het bij jullie helemaal naar zijn zin zal hebben en een stukje van het gevoel uit mijn jeugd ook mee mag krijgen.

Nog vele, vele jaren mam!

Liefs,

Maike

Leave a Reply