Kleding waar we in wonen

Posted by on jun 23, 2015 in Kleding | One Comment
Kleding waar we in wonen

Ken je dat? Van die kleding die je zo graag aan doet, dat je er wel in zo willen wonen. Zoonlief en ik hebben allebei zo’n pakje. Kijk je mee naar de kleding waar we in wonen? 

Kleding waar we in wonen

Maike in gewonnen jurkje

Dit mijn absolute favoriet. Het jurkje dat ik won. Met de kerst had ik het nog aan, omdat het feest was en net nieuw. Ik wilde de jurk nog netjes houden. Daarna mocht ze alleen aan op feestjes, zoals mijn eigen verjaardag. Maar al heel snel veranderde dat naar aan doen bij op bezoek gaan. En niet veel later deed ik toch wat ik eigenlijk niet wilde. Ik deed haar aan in de klas. Ik kreeg allerlei complimenten, want het jurkje staat me zo goed.

En nu kan ik haar niet meer loslaten. Ik baal ervan als er een papvlek van zoonlief of een verfvlek van de klas op zit. Want dan moet ze toch echt, treurig genoeg, in de was. En ik heb haar zo graag aan! En eigenlijk ben ik ook bang om haar te wassen. Want stel je voor dat ze heel vaal wordt? Of stuk gaat? Dat kan ik niet aan hoor.

Misschien wordt het tijd voor een bezoekje aan de webshop. Het is dan wel een rib uit m’n lijf, maar zo’n jurkje is voor mijn lijf gemaakt. Daar moet ik er meer van!

Zoon in Maxomorra

En dit is het pakje dat ik zoonlief het liefste aan trek. Het is van Maxomorra. Het staat zoonlief heel schattig (zo houd ik hem nog een beetje klein) en zit hem heel fijn. Helaas wordt het wel een beetje vaal door het vele wassen. En zoonlief groeit natuurlijk, dus hij kan het ook niet zo lang meer aan. Maar hij kan er alles mee. Lekker ravotten buiten, kruipen, stoeien en lopen aan de hand. Het is soepel, gaat makkelijk aan en moet vast heel lekker zitten.

Dus op maandag en dinsdag (als zoonlief en ik samen thuis zijn) is de kans groot dat we in deze pakjes te vinden zijn.

Wellicht is het over een tijdje weer anders? Wat zou ons favoriete pakje worden bij warm weer?

Wat is jouw favoriete kleding? 

1 Comment

  1. Linda
    23 juni 2015

    Oh ja, die kleding van maxonorra is heerlijk. Heb twee rompertjes en trek die altijd als eerste aan.

    Reply

Leave a Reply