Gekleurde legging, yay or nay?

Posted by on sep 21, 2015 in Kleding | 5 Comments
Gekleurde legging, yay or nay?

Van Bonnie Doon kreeg ik een gekleurde legging om te reviewen. Ik heb ‘m aan gehad, maar ik weet niet of het mijn ding is. Wat vind jij? Gekleurde legging, yay or nay? 

Gekleurde legging

Gekleurde legging, yay or nay?

Ik kom er maar niet uit. Is het mijn ding of niet? Ik ben nog niet zo lang fan van rokjes en jurkjes. Ik vond het nooit zo bij mij passen. Maar mijn favoriete simpele outfit voor doordeweeks is een rokje, legging, shirtje en een vestje. En het liefst nog allemaal van de Hema ook, hoe simpel wil je het hebben.

Sinds ik een jurkje won, ben ik op zoek naar betaalde, leuke jurkjes. Ik denk dat ik jurkjesfan wordt! En daar hoort ook een leuke legging bij. En ik vind deze eigenlijk ook wel leuk. Blauw draag ik heel graag en van die kleurtjes word ik ook lekker vrolijk.

Maar toen ik hem eenmaal aan trok, twijfelde ik erg. Past het nou bij mij of niet? Moet ik er gewoon aan wennen en vind ik het straks fantastisch staan? Of is het toch niet zo mijn ding.

Ik besloot het op de Social media te vragen, maar daar waren de meningen erg verschillend. De een vond het fantastisch staan, de ander helemaal niet. Dus ik ben geen steek wijzer geworden.

Gekleurde legging op bakfiets

Wat vind jij ervan? Kan ik het wel hebben? Staat het me wel? Kan ik vaker gekleurde leggings kopen?
Gekleurde legging, yay or nay?

5 Comments

 1. Laura
  21 september 2015

  Hmmm niet zo mijn ding, die gekleurde leggings.

  Reply
 2. tineke
  22 september 2015

  Hmm, sommige leggings vind ik wel leuk, maar deze is niet helemaal mijn stijl. Het stofje lijkt me ook niet fijn, of valt dat wel mee? Lijkt een beetje op het stofje van een sportlegging ipv een gewone legging!

  Reply
 3. Vlijtig Liesje
  22 september 2015

  Ik vind ‘m vreselijk. Maar je ziet ze wel steeds meer.

  Reply
 4. Iris
  22 september 2015

  Ik vind het wel vet hoor! Het is nu helemaal hip en ik vind het echt stoer onder van die basic jurkjes! Het staat je goed!

  Reply
  • Mama Maike
   22 september 2015

   Ha, dank je! Na al die reacties weet ik nog niet wat ik ermee ga doen ;).

   Reply

Leave a Reply