Knallend het jaar uit met leuke gadgets en spelletjes

Posted by on dec 29, 2014 in Feest, Gadget's, Spelletjes | One Comment
Knallend het jaar uit met leuke gadgets en spelletjes

De jaarwisseling staat voor de deur. Ook als ouder wil je het nieuwe jaar goed inluiden. Je kunt online leuke gadgets en spelletjes bestellen om oud en nieuw nog leuker te maken. Hier vind je tips!

Zelf ontwerpen

3D prints

Bron: hema.nl

Bron: hema.nl

Wist je dat je op Hema.nl je eigen sieraden kunt ontwerpen en in 3D kunt laten uitprinten? Je maakt natuurlijk helemaal de blits met deze nieuwe technologie. Je kunt een leuke tekst toevoegen en het lettertype kiezen.

Bron: hema.nl

Bron: hema.nl

Je kunt ook je eigen case voor je iPhone of Samsung ontwerpen en laten printen. Zo heb je een heel persoonlijk hoesje voor je telefoon.

Ontwerp je wijnhoes

Bron: hema.nl

Bron: hema.nl

Vier je het feestje met bekenden? Bestel dan deze mousserende wijn. Op hema.nl kun je zelf het etiket ontwerpen. Leuk als cadeautje. Of zet alle namen van de party-animals erop.

Spelletjes

Oud en nieuw is een ideale avond om spelletjes te doen. Ik zet wat leuke spelletjes voor je op een rij.

Bron: bol.com

Bron: bol.com

Ben je een nieuwsvolger, of lag je in 2014 onder een steen? Je ontdekt het met de eindejaarsquiz 2014. Je kunt Eindejaarsquiz 2014 spelen met zoveel mensen als je maar wilt. De quiz bevat vier vragenrondes,
twee fotorondes, een audioronde, een muziekronde en bonusrondes die je online vindt.

Bron: bol.com

Bron: bol.com

Het spel Regenwormen spelen we hier regelmatig. Het is snel, makkelijk en toch spannend. Het doel is om zoveel mogelijk wormen te verdienen. Deze staan op een soort dominostenen die je kunt verdienen door te dobbelen. Hoe meer deelnemers, hoe spannender!

Bron: bol.com

Bron: bol.com

Natuurlijk mag mijn favoriet hier niet ontbreken. Het doel van het spel Carcassonne is om zoveel mogelijk gebied te veroveren. Naar mate je de uitbreidingen aanvult, duurt het spel steeds langer.

Wat zijn jouw favoriete gadgets en spelletjes voor oud en nieuw? 

1 Comment

  1. Vlijtig Liesje
    30 december 2014

    Dat van de Hema wist ik niet! Erg leuk zeg!

    Reply

Leave a Reply