December wishlist voor zoon

Posted by on dec 1, 2014 in Cadeaus, Favorieten | One Comment
December wishlist voor zoon

Het is bijna pakjesavond en snel erna volgt kerst. In maart wordt zoonlief een. De hoogste tijd om een wishlist te maken. We zullen hier een aantal dingen van kopen, sommige cadeaus hebben we al. En sommige cadeaus zullen waarschijnlijk altijd op de wishlist blijven staan ;). 

december

 1. Al vaak zie ik hem online langs komen. De tipitent van Hip & Blizz. Wat een fantastisch cadeau lijkt me dat. Vooral voor als zoonlief wat ouder is.
  Tipitent
 2. Zoonlief kruipt de hele kamer door en kan zittend spelen op een kleed. De blokken van Hanging Houses lijken me fantastisch voor hem om mee te spelen.
  Blokken
 3. Zoonlief krijgt steeds meer speelgoed. Dit willen we op een leuke manier opbergen. Bijvoorbeeld in een leuke speelgoedkist van Gras onder je voeten.
  Speelgoedkist
 4. Nu zoonlief zich een beetje begint op te trekken, wordt het tijd voor een loopauto. Hier kan hij nu eerst mee spelen en later oefenen om te lopen. We hebben de Nijntje loopauto gekocht. Ik weet zeker dat zoonlief hier veel plezier aan gaat beleven.
  Nijntje loopauto
 5. Naast stoffen blokken, wilden we natuurlijk ook houten blokken hebben. Dus kochten we een hele partij op Marktplaats.
  Hier gaan we flink mee bouwen!
  Blokken

Wat koop jij voor Sinterklaas of kerst? 

1 Comment

 1. Sofie
  1 december 2014

  Die blokken zijn leuk! Daar spelen ze met 3,5 nog steeds mee (die van mij tenminste ;-))

  Wij doen met Sinterklaas altijd hele goedkope cadeautjes dus vooral stickers, tekenblokken en knutselspullen, Dat vindt ze toch het leukst om te doen, dus dat komt mooi uit 🙂

  Reply

Leave a Reply