Speelgoed voor je kleintje Valentijnsdag

Posted by on feb 7, 2015 in Cadeaus, Feest, Valentijnsdag | 3 Comments
Speelgoed voor je kleintje Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag. Wil je je baby of kleintje een cadeautje geven? Ik deel tips met je voor speelgoed voor Valentijnsdag. 

Trendyspeelgoed heeft leuk speelgoed voor kleine en grote kinderen.

Warme knuffel beer

Bron: Warmiesshop

 

Zoonlief begint hier flink te knuffelen, vooral met Po van de Teletubbies. Wie dat heeft bedacht?
Trendyspeelgoed verkoopt Warmies, knuffels die je in de magnetron of over kunt opwarmen. En je kunt ze ook verkoelen, voor als je kindje koorts heeft. Hopelijk knuffelt zoonlief dus ook graag met deze beer!

My pet blankie

Bron: Amazon

Nog een knuffel, maar nu met een dekentje en kussen en knuffel in een. Dat is de My pet blankie. Ik denk dat ook wat oudere kinderen hier nog blij mee zijn. Ideaal voor onderweg en bijvoorbeeld in de auto.

Bron: bol.com

Bron: bol.com

Wij mogen dan een zoon hebben, maar deze Goki poppenwagen is voor de meisjes echt te schattig! Vol met rode hartjes om zo achteraan te lopen. Popje erbij en je bent klaar. Cutie!

Bron: bol.com

Bron: bol.com

En heb je nog een wat jonger kindje, dan is deze Wagenspanner hart een goed idee. Mooie regenboogkleuren, dus geschikt voor jongens en meisjes. Lekker friemelen aan alle kralen en de belletjes laten horen.

Wat is jouw favoriete cadeau voor Valentijnsdag voor je kleintje? 

3 Comments

 1. Linda
  7 februari 2015

  Dat hoor je ook regelmatig in Amerika. Gaat voor mij te ver. Sinterklaas en kerst is net voorbij. Valentijnsdag staat hier in het teken van carnaval.

  Reply
 2. Frederique
  7 februari 2015

  Ik geef de kids geen cadeaus voor Valentijnsdag, wel vaak een kaartje of een brief maar ik vind het poppenwagentje wel heeeeeeeel schattig!

  Reply
 3. Inge
  7 februari 2015

  Ik geef ook geen cadeautjes. Vroeger wel eens een kaartje gehad van kleuter, maar wij doen er verder niet veel aan.
  Dat poppenwagentje is wel superlief, peuter heeft iets wat er op lijkt. Superding dat nog wel wat jaartje mee zal gaan. (oh en jongens kunnen ook achter een kinderwagen hoor 😉 )

  Reply

Leave a Reply