Woensdag genietdag. Mijn genietmomentjes van de week in beelden

Posted by on jun 18, 2014 in Blogs | No Comments
Woensdag genietdag. Mijn genietmomentjes van de week in beelden

Ik werk alweer een week. Wat ziet mijn leven er weer anders uit. Over mijn eerste werkdagen schreef ik al. Maar wat zijn mijn genietmomenten van deze afgelopen week?

Woensdag 11 juni

Mijn eerste werkdag genoot ik van de vrolijke kinderen die me weer gedag zeiden en van mijn ICT taken. Rustig aan beginnen met de mail doornemen en zaken op orde stellen. Heerlijk om zo te starten!

trein

Ontzettend verheugen in de trein op mijn thuiskomst. Na een hele dag weg, mijn schatten weer zien die de dag samen hadden doorgebracht.

En dan mijn lieve zoontje weer zien en vast houden. Dat is extra genieten als je een dag hebt gewerkt!

Donderdag 12 juni

Op donderdag voorspelde ik met mijn klas welk land het WK gaat winnen. Zij denken Brazilie en ik stiekem ook. Al doet Nederland het wel beter dan gedacht!

wk winnen

 

 

 

 

 

 

Op donderdag passen mijn schoonouders op. Zij hebben een chalet dicht bij ons gekocht. Als we daar zijn, lijkt het net vakantie, heerlijk! Ze hadden voor ons gekookt en ook nu was het weer superfijn om onze lieverd weer te zien. Ze hebben een merel op een nest aan de zijkant van het chalet met een aantal jongen.

merel

 Vrijdag 13 juni

Vrijdag was het sportdag bij ons op school. Het was mooi weer, dus de dansles buiten viel erg bij de kinderen in de smaak. Fijne vrolijke koppies. Ze genoten van de beweging!

Van een aantal leerlingen kreeg ik loomarmbandjes. Ze zijn echt mooi!
loom

 

 

 

 

 

 

 

Mijn moeder paste op bij haar thuis. Ik kreeg veel foto’s doorgestuurd van een slapende Luka. Ze had zelfs het badje helemaal klaar, terwijl onze lieverd door sliep. Gelukkig heeft hij nog wel kunnen genieten van het badje.

badje

 

 

 

 
Mijn moeder had ook weer heerlijk voor ons gekookt, terwijl ze er zelf niet eens was met het eten! Wat fijn dat het eten klaar staat als je uit je werk komt. We zagen een lachende Luka die had geoefend met zelf de fles vast houden, leuk!

Snel naar huis en Luka op bed, zodat we de wedstrijd konden kijken tegen Spanje. Wat een mooie wedstrijd was dat!

Zaterdag 14 juni

Het vaderdagcadeau moest nog gemaakt! Ik had het idee van het schilderijtje al tijden in mijn hoofd, maar telkens als Jozua even weg was (hij werkt thuis), sliep Luka net. Nu moest het echt, maar ons liefie had honger, dus de handjes zijn een beetje mislukt.

Vaderdagcadeau baby

We speelden Carcassonne, waar ik het idee kreeg voor een blog over leren rekenen met dit spel.

Verder lekker relaxed gedaan.

Zondag 15 juni

Vaderdag en de eerste zwemdag van Luka waar ik ook een blog over schreef.

Luka sliep gek genoeg niet veel die dag. Hij vond het veel te gezellig om bij ons te zitten en het bezoek te zien.

Luka slapen na zwemmen

 

 

We aten in de laatste zonnestralen van de dag, Luka lag inmiddels wel op bed, een hamburger.

Maandag 16 juni

Wat heerlijk om ineens vier dagen achter elkaar vrij te zijn. Ik ben het nog een beetje gewend om fulltime te werken, dus dit voelt echt als een cadeautje. Ik zorg voor Luka, fijn om te doen, maar als hij slaapt werk ik graag. Ik maak lesmateriaal voor jufmaike.nl. Daarnaast werk ik voor de Kleuteruniversiteit waar ik deze dag allerlei lessen voor bedacht. Ik vind het echt fijn om te schrijven.

Aan het einde van de dag deed ik mijn tweede les van Evy, Start to run. Fijn om weer te kunnen sporten!

hardlopen

 

Dinsdag 17 juni

Mijn laatste vrije dag weer. Ik schreef de hele dag aan het blog over leren rekenen met Carcassonne. 

Ik heb hier opdrachtkaartjes voor gemaakt, waardoor ik lekker zelf ook mocht fröbelen met het spel.

Carcassonne

 

 

Ik heb een fijne week gehad. Hoe was die van jullie?

Leave a Reply