Waarom moeders fantastisch zijn

Posted by on mei 8, 2016 in Blogs | No Comments
Waarom moeders fantastisch zijn

Het is vandaag moederdag en moeders zijn fantastisch. Natuurlijk weet je dit al, want ze kunnen een luier verschonen terwijl ze een belangrijk telefoontje plegen en kunnen na een nacht vol ‘MAMA!’ fris en fruitig op hun werk verschijnen.
Waarom moeders fantastisch zijn

Waarom moeders fantastisch zijn

1. Tien keer per nacht wakker worden om te voeden, een kusje te geven, een slokje water te brengen of naar de wc te helpen en toch fris en fruitig op tijd op het werk verschijnen. Moeders kunnen dat.

2. Ze kunnen multitasken als de besten. Een luier verschonen terwijl ze een belangrijke mail afmaken, de hond eten geven en ondertussen bellen met de verzekeringsmaatschappij? Zij kunnen het tegelijkertijd!

3. Ze zijn zorgzaam voor hun kinderen en hun partner, hun buren, de leerkracht op school, de vrienden, hun ouders, eeeh eigenlijk voor iedereen dus.

4. Ze hebben geduld, extreem veel geduld.

5. Ze geven je het vertrouwen dat je het wel kunt. En ja ook aan jou, niet alleen aan hun kinderen.

6. Ze doen soms ook maar wat.

7. Ze kunnen goed verdoezelen. Die melkvlek precies op borsthoogte had je niet gezien he? 😉

8. Ze troosten als de beste. ‘Mama auw’ zit er al vroeg in bij kinderen. Een kusje hier, een pleister daar. En natuurlijk een troostende arm. Die ze ook om jouw schouder kunnen leggen.

9. Ze zorgen voor genoeg vitamientjes. Altijd een vers sapje, banaantje of appeltje paraat. Dikke kans dat ze jouw er een toe schuift als ze je ziet met een frietje met een dikke klodder mayonaise.

10. Ze weten je altijd op te vrolijken. 

Fijne moederdag! 

Leave a Reply