Waaa, druk!

Posted by on jan 30, 2015 in Blogs | 3 Comments
Waaa, druk!

Al eerder schreef ik over de balans zoeken tussen werk en thuis. Deze week is ontzettend druk. En dan ben ik zondag nog jarig ook, de big 30. Wanneer gaat de druktestorm een beetje liggen?

Afgelopen maandag had ik eindelijk tijd om mijn verschillende mailboxen door te spitten. Natuurlijk moesten de werkdagen voor de klas voorbereid worden en zoonlief sliep ook niet veel. De drukte was al een beetje begonnen.

Dinsdag gingen we samen naar de beurs. Daar moest en zou ik ’s avonds een blog (of eigenlijk twee) over schrijven, want ik had van alles in mijn hoofd. De woonkamer is een puinhoop, maar ik had wel lekker gewerkt ;).

Woensdag was weer een dag voor de klas. Op school is het momenteel ook erg druk. Oudergesprekken, vergaderingen, overleg, heeeeel veel registratie, observatielijsten invullen en volgende week moeten de rapporten af, pfff.

Donderdag hetzelfde verhaal met voor de klas en alle naschoolse zaken. Want naast leerkracht ben ik ook nog ICT-coordinator op school waar ook het nodige voor gedaan moet worden.
’s Avonds had ik ineens een blog over de poëzieweek in mijn hoofd dat er nog eventjes uit moest. En zo was het alweer lang bedtijd en ging ik kruipend naar boven, moe!

Nog een werkdag te gaan en dan is het alweer weekend. Zondag word ik dus 30. Ik houd een klein feestje, want er komt nog een groot feest aan later dit jaar. Dus gelukkig een gebakje eten met wat lieve familie, that’s it. Geen groot voorbereidwerk nog, gelukkig.

Want aankomende week moeten de rapporten af. Dus de drukte is voorlopig nog niet klaar. In de voorjaarsvakantie misschien?

Ben je ook zo druk op het moment? En zo ja, waarmee? 

3 Comments

 1. Linda
  30 januari 2015

  Succes met alles en alvast een fijne verjaardag toegewenst!

  Reply
 2. Vlijtig Liesje
  30 januari 2015

  Klinkt als een drukke week zeg! Gelukkig komt de voorjaarsvakantie er aan.

  Reply
 3. Myra urbanus
  30 januari 2015

  Natuurlijk kunnen er zulke weken bij zitten. Maar als het elke week ongeveer zo is, doe je misschien iets teveel?

  Reply

Leave a Reply