Vroeg wakker in de vakantie

Posted by on jul 18, 2015 in Blogs | 2 Comments

Ik heb nu een week vakantie. Heerlijk rustig aan doen. En fijn die vervelende wekker uit. Natuurlijk hebben we de natuurlijke wekker nog, in de vorm van onze zoon. Maar iets later op dan anders. Niets bleek minder waar.
Onze beste zoon besloot deze week maar eens elke dag om 6.00 uur wakker te worden. En dat is een kwartier eerder dan m’n wekker. Voor veel kinderen is dit een standaard tijd, maar als je het niet gewend bent…

 

Met als gevolg dat hij gisteravond al om 18.00 uur helemaal instortte. Ik bracht hem maar naar bed en hij viel als een blok in slaap. Om vervolgens om 5.15 uur weer vrolijk op te staan. Meneer slaapt dus 11 uur… Dat gaan we dus anders doen! Vanmorgen wreef hij om 7.00 uur alweer in z’n ogen. Hup, meteen weer naar bed! En dus lig ik in bed dit blogje te typen en hoop ik ook nog even te tukken. Beetje uitrusten in de vakantie is ook wel fijn ;). 

Hopelijk overdag wat meer slapen en ’s avonds wat later naar bed. Want 7.30 u opstaan klinkt nu als uitslapen.  

2 Comments

 1. Wytske
  18 juli 2015

  Oef… Da’s wel vroeg ja!! En dan ’s avonds inderdaad weer vroeg, omdat hij zo moe is om vervolgens ook weer mooi op tijd (nóg eerder) op te kunnen staan… Hopelijk na dat extra slaapje vanavond én morgenochtend iets later!

  Reply
 2. Vlijtig Liesje
  23 juli 2015

  Ik herinner me dit nog! Dan was het vakantie en waren de kinderen nog heel vroeg op. Ik heb daar nooit een goede oplossing voor kunnen vinden. Uiteindelijk kwam het vanzelf goed toen ze ouder werden.

  Reply

Leave a Reply