Ouders Natuurlijk beurs

Posted by on jun 7, 2015 in Blogs, Shoppen | One Comment
Ouders Natuurlijk beurs

Gisteren was ik voor het eerst naar de Ouders Natuurlijk beurs. Veel mooie producten, fijn weer en lekker eten. Kijk en lees je mee? 

Ouders Natuurlijk beurs

Rond 11.30 uur stonden we in Doorwerth in de rij om te parkeren. Wat was het al druk! Gelukkig ging het allemaal snel door de mannen die de de vrije parkeerplekken aan wezen.

Bij de kassa werd meteen mijn naam herkend, dus kon ik zo naar binnen. Helemaal top!

Vervolgens weer in de rij voor de munten, maar ook dat liep snel door.

De markt zelf was heel leuk om een keer te bezoeken. Wat een mooie producten! Maar duurzaam maakt z’n twee betekenissen wel waar. Als je het beste wil voor je kindje, zit daar wel een behoorlijk prijskaartje aan vast. Het geld brandde in mijn zak, maar ik heb me nog aardig in weten te houden.

Dit heb ik gescoord:

Geshopt op de Ouders Natuurlijk beurs

Als ik het zo zie liggen allemaal op ons tafelkleed, kan ik alleen maar denken, goh, houd ik van blauw? 😉

Musjes.com

Eindelijk kon ik eens bij Musjes langs. De winkel zit helemaal in Groningen, dus Doorwerth was wel een tikkeltje dichterbij. Na het pakje van Maxomorra wil ik nu ook graag Smafolk uitproberen. Dit pakje met rakketten voor de zomer vind ik wel heel stoer. Het autootje kon ik ook niet laten liggen. Zoonlief pakte het op en liet het niet meer los ;). Nu is het de hele dag: brrrrrrrrr, van broem.

Krijtjes Juffrouw Pollewop

Ook kon ik nu eens op bezoek bij Juffrouw Pollewop. Ik had al veel gehoord over de speciale Crayon krijtjes. Die wil ik wel eens uitproberen. Voor in de klas kocht ik Stockman. Ik ben benieuwd of dat betere krijtjes zijn dan de schoolleverancier ons brengt.

Gelukkig was het vooral ontzettend lekker weer. Het hotel lag op een mooie locatie, dus was het ook heerlijk om buiten te zijn.

Poffertjes

Lekker poffertjes eten. 

Vijver Doorwerth

Rondje lopen over het terrein. 

De lezingen heb ik met mijn dreumes over geslagen. Ik ging op tijd naar huis om nog even van de tuin te genieten. Het was een fijne middag.

Ben je ook op de beurs geweest? 

1 Comment

  1. Vlijtig Liesje
    9 juni 2015

    Wat leuk dat meteen je naam werd herkend en je zo door mocht lopen. Het was heerlijk weer zo te zien die dag!

    Reply

Leave a Reply