Moe moe moeder is weer fit

Posted by on mrt 31, 2015 in Blogs | 2 Comments
Moe moe moeder is weer fit

Vorige week schreef ik nog over bloggen wanneer het kan. Ik was moe, voelde me niet lekker en had geen energie om te schrijven. Maar moe moe moeder is weer fit en fijn aan het schrijven. 

Moe moe moeder is weer fit

Hoe vaak er weer blogjes online gaan komen? Geen idee. Waar ik de blogs over gaan? Ook geen idee. Ik heb weer genoeg ideeën. En er komen ook weer fijne festiviteiten aan waar ik over kan bloggen of leuke activiteiten bij kan bedenken. Te beginnen met Pasen. Heerlijk vind ik het, lente. Lekker veel chocolade eitjes eten en struinen in de zon. Al laat die zijn stralen bar weinig over ons mooie land gaan. Het lijkt wel herfst! Toch heb ik veel zin om naar buiten te gaan, gezondheid en inspiratie opdoen om ’s avonds weer lekker te schrijven. En o ja, af en toe te sporten ;).

Mama Maike is mijn uitlaatklep. Mijn blaatpaal ;). Een heerlijke hobby. En als je het leuk vindt om mee te kijken, be my guest. Je bent van harte welkom!

Wat ik nu zoal doe? Nog steeds drie dagen voor de klas staan bij de kleuters. En daar lekker veel voor verzinnen op jufmaike.nl en soms ook hier, zoals zelf klei maken.
Ik werk aan een groot project voor Kleuteruniversiteit. Nu ik auteur ben, is het vooral herschrijven, herschrijven en herschrijven, dus ik ben wel even bezig ;). En voor beide sites schrijf ik reviews en komt er soms een winactie online. Genoeg te doen dus.

Wat ik vorige week deed? Een dag ziek thuis blijven. Twee dagen werken en ’s avonds instorten op de bank. Bingo-avond op m’n werk overslaan, omdat ik om 19.00 uur instortte en om 20.00 uur in bed lag. In het weekend uitrusten en langzaam weer energie winnen.

En zodoende ben ik er weer helemaal, heerlijk! Ik was even bang dat het een tijdje zou duren. Maar net zo snel als je je moe voelt, kun je je blijkbaar ook weer vol energie voelen.
En is Mama Maike weer voor me wat het moet zijn: een plek om lekker van me af te schrijven en mijn ideeën kwijt te kunnen.

Vond je dit een beetje een warrig blog? Kan kloppen. Ik schreef er maar een eind op los. Ik beloof dat er ook weer meer blogjes met wat meer structuur komen ;).

Tot snel!

2 Comments

 1. Olga
  31 maart 2015

  Hier ook iemand die even heel veel bij heeft moeten slapen en nu haar energie weer heeft teruggevonden :’)

  Reply
 2. Vlijtig Liesje
  31 maart 2015

  Fijn dat je weer meer energie voelt!

  Reply

Leave a Reply