Mijn week op Instagram #3

Posted by on jul 20, 2014 in Blogs | One Comment
Mijn week op Instagram #3

Alweer zondag! Een week met hoge temperaturen, afronden van mijn schooltaken en leuke dingen. Lees en kijk je mee? 

Zondag 13 juli

Zondag 13 juli

Luka was al vroeg wakker, 6.00 uur. Jozua had de beurt om uit te slapen, dus ik zat vroeg beneden. Lekker aan het bloggen, Luka childe op de bank.
We hebben heel veel bos om ons heen. Elke zondag kiezen we een ander stukje uit om lekker te wandelen. We hebben nog lang niet alles gezien en we wonen hier al drie jaar!
Voor en tijdens mijn zwangerschap aten we bijna elke week van de Indonesische afhaal, heerlijk! Omdat ik borstvoeding geef, durfde ik het lange tijd niet aan om het te eten. Luka is al wat groter, dus ik vond het wel weer kunnen. En hij heeft er inderdaad geen last van gehad. Smullen hoor!

Maandag 14 juli

Maandag 14 juli

Tijd voor het consultatiebureau! Ze waren erg tevreden! De motoriek van Luka is heel goed. Dus de arts benadrukte nog eens dat we ons echt geen zorgen hoeven te maken over een eventuele achterstand. Wel heel fijn om te horen, aangezien Luka een slechte start had.
Hij kreeg natuurlijk ook weer een prikje. Even brullen, maar hij was snel getroost. Hij heeft niet veel last gehad van het prikje, maar was een tikkeltje hangerig. De draagdoek biedt uitkomst!

Dinsdag 15 juli

Dinsdag 15 juli

Luka sliep voor het eerst ook overdag in zijn bedje. Wat is dat heerlijk! Hij slaapt een stuk langer, je hebt echt het idee dat je ineens zeeën van tijd voor jezelf hebt. We oefenen er flink mee, hij heeft er niet altijd zin in…
Ik zette een blog online over gratis dingen om te doen in de lange zomervakantie.
Ik las een nieuw boek met Luka. Ook voorlezen aan baby’s is erg belangrijk!
Ik knutselde vast het boekje voor de eerste mamachallenge in elkaar. En ’s avonds naar de bieb om boeken uit te zoeken voor de vakantie. Luka heeft weer een mooi stapeltje en wat Young Adult boeken voor mezelf.

Woensdag 16 juli

Woensdag 16 juli

Een werkdag, al mijn ICT-taken afronden voor dit schooljaar. Even vlug tussendoor naar huis om te eten. En daar was het pakketje van de Hema aangekomen. Ze hebben een hele leuke nieuwe collectie met daarin toffe rompertjes.
’s Avonds ging ik naar de musical van groep 8. Daar moest ik tussendoor een keer kolven. Helaas was ik van een kant de trechter vergeten. Ik moest dus enkel kolven. Wat een gedoe, duurde best lang. Gelukkig kon ik nog een aardig stuk van de musical zien.

Donderdag 17 juli

Donderdag 17 juliDe laatste dag met kinderen in de klas! Het was een drukke dag: juffendag (verjaardag vieren van de juffen) en veel opruimen. Het was warm, we hadden allebei geen zin om te koken, dus frietjes gehaald en een lekker ijsje toe van de snackbar. Af en toe zondigen moet best kunnen.

Vrijdag 18 juli

Vrijdag 18 juli

Ik zette een brief online aan Luka, hij is vier maanden!
Het was de laatste schooldag. Zonder kinderen, dus lekker relaxed opruimen. Nou ja, relaxed, ik ben meer van het hard werken, op tijd klaar zijn, dus stevig gewerkt. Alles aan de kant en opgestapeld voor de schoonmaak.
Ik nam de cadeautjes van de juffendag mee naar huis, ik kreeg heel veel chocola! Genoeg voor de hele zomervakantie denk ik, ik kom met een dikke buik en gezicht vol pukkeltjes terug in de klas straks denk ik ;).

Zaterdag 19 juli

Zaterdag 19 juliJaaaa, vakantie!!! Omdat we nu niet altijd gezond eten, begonnen we met een salade in de ochtend. Ik heb geleerd om ook ’s morgens alles te kunnen eten, handig hoor.
De chocola die ik van een van de leerlingen kreeg, is volledig gesmolten, een beetje zonde. Ik stopte het in de koelkast en nu is het weer te eten. Met een mes afsnijden en smullen maar.
Jozua en ik doen graag een spelletje en zijn op het moment verslaafd aan Carcassonne. Luka wil de hele dag rechtop zitten, dus hij speelde mee.
Wat was het warm zeg! Wel boven de 30 graden! Luka kon heerlijk even afkoelen in het badje. Ik kreeg de tip om een handdoek onder zijn hoofd te doen. Wat een slimme tip zeg! Hij ligt vrij in het water en heeft alle ruimte om te spatten. En ik heb mijn handen vrij. Heerlijk!

’s Avonds hadden we met de familie afgesproken om pannenkoeken te eten, mjam. Nog voor mijn vaders verjaardag en om de vakantie in te luiden. Dat is goed gelukt, proost!

Hoe was jouw (warme) week? Hoe gaat het met jouw kindje als het zo warm is? Laat het me weten in een reactie! 

1 Comment

  1. Joyce
    26 juli 2014

    Heerlijk he dat lange slapen op de dag. Luuk doet het sinds 3 dagen. Maar nu ligt hij er alweer een half uurtje in te gillen en te doen, dus ik gok dat het vandaag niet echt lukt haha.

    Leuk overzichtje zo!

    Reply

Leave a Reply