Mijn week op Instagram #2

Posted by on jul 13, 2014 in Blogs | 2 Comments
Mijn week op Instagram #2

Alweer zondag, wat gaan de dagen snel! Tijd voor m’n tweede week op Instagram. 

Zondag 6 juli

7 juli

Vandaag was een rustig aan doe dag. Luka is altijd vroeg wakker, dus in bed nog een beetje keuvelen en dan opstaan. We hebben gelezen, tv gekeken en spelletjes gedaan.
Ik  heb een craving voor roze koeken, een van ijn quilty pleasures.
We gaan elke zondag wandelen. We hebben hier zoveel bos om ons heen dat we elke week een ander plekje kunnen bezoeken. We hebben nog lang niet alles gezien!

Maandag 7 juli

Maandag 8 juli

Op maandag had ik een belangrijke zakelijke afspraak in Breda. Luka en ik gingen er met de auto naar toe. Hij heeft zich goed gedragen. Het was nogal warm, dus toen we thuis kwam zaten we samen loom op de bank.
’s Avonds probeerde ik de Roze koeken vla uit van Melkunie. Helaas smaakte het vooral naar vla met stukjes koek.

Dinsdag 8 juli

dinsdag 8 juli

Op dinsdag stapten Luka en ik in de trein. We bezochten een collega met haar zoontje dat twaalf dagen ouder is dan Luka. Heel leuk om de twee jongens naast elkaar te zien en samen te praten over het moederschap.

Luka ha de nacht ervoor en deze dag zelf een regelnacht/dag. Ik was dus erg moe. Dan maar met ons mannetje Orange is the new black kijken. Vroeg naar bed, dus daar nog even bloggen en reacties beantwoorden.

Woensdag 9 juli

woensdag 10 juliOp woensdag werk ik altijd. Ik zette een blog online over Robijn met Zwitsal.
Met een collega gooide ik allerlei oude computers weg. Ik ben ICT-coordinator op school. De oude computers waren niet meer te gebruiken en hebben we vervangen voor nieuwe.

’s Avonds mocht Luka in bad. Daar geniet hij altijd zo van!

Donderdag 10 juli

donderdag 12 juliWeer een werkdagje en nu voor de klas. De kinderen zijn druk, het zijn de laatste schoolweken. Thuis ben ik dus ook vrij moe en doe ik niet zoveel.
Er kwam een blog online over blijven lezen door kinderen in de zomervakantie. Erg belangrijk, omdat we als leerkracht merken dat de kinderen vaak met een achterstand weer starten na de vakantie.
Ik vind het nu heerlijk om vroeg naar bed te gaan en daar wat blogs te lezen.

Vrijdag 11 juli

vrijdag

Weer een werkdag. Het blijft hard werken in de klas, maar de kinderen waren wel aardig voor elkaar.
Ik zette een blogje online over op vakantie gaan met je kleintje. 

Luka was bij mijn ouders . Ze brachten hem op tijd terug, zodat ik nog even wat knuffeltijd had. ’s Avonds had ik een teamfeest in een kroeg. Daar was het karaoketijd, altijd lachen en gezellig. Ik ging wel op tijd naar huis, ik wilde weer graag bij m’n gezin zijn :).

Zaterdag 12 juli

zaterdag

Ik mocht uitslapen! Wat een heerlijkheid na zo’n feestje. Ik ben ook behoorlijk moe van het werken. De laatste loodjes zijn altijd het zwaarst, ook in de klas. Zeker omdat ik pas net begonnen ben en het wel weer wennen is.

Manlief zorgde voor een heerlijk ontbijtje. Daarna was het verjaardagendag. Eerst even naar mijn zwager, de vriend van mijn zusje en daarna naar mijn schoonfamilie voor de verjaardag van mijn schoonvader.

Mijn schoonouders hebben een chalet in de buurt gekocht op een vakantiepark bij een zwemmeer. Speciaal om een dag per week op Luka op te kunnen passen. Zo leuk om daar de verjaardag te vieren! Ze hebben een veranda, met plastic dak. Het regende, maar wij zaten toch lekker buiten. De regendruppels werkte heerlijk rustgevend, Luka sliep er lekker van.
We hebben heerlijk gegeten en het was fijn om de familie te zien.

Dat was weer onze week, hoe was die van jou?

Op naar een nieuwe week, mijn laatste week voor de klas en dan heb ik weer 6 heerlijke weken met Luka en 3 weken vakantie met manlief :).

2 Comments

 1. Joyce
  20 juli 2014

  Wat lief van je schoonouders dat ze speciaal voor de oppasdag een chalet gekocht hebben 🙂

  Het klinkt als een heerlijke week!

  Reply
  • Mama Maike
   20 juli 2014

   Ja, heel lief! En wij komen er ook erg graag :).

   Reply

Leave a Reply