Mijn Valentijn

Posted by on feb 14, 2015 in Blogs, Valentijnsdag | No Comments
Mijn Valentijn

Ik sta graag stil bij de mooie dingen in het leven. Voor mij zijn feestdagen een moment om echt bewust te genieten. Ik probeer veel te genieten van mooie momenten, dus je zult begrijpen dat ik heel veel feestje vier ;). Hoe is mijn Valentijn? 

Valentine's Day!

Op Valentijnsdag denk ik aan mijn familie, de mensen van wie ik houd.
Voor mijn man en de opa’s en oma’s van zoonlief had ik al pakketjes gemaakt deze week met een kaart, zelfgebakken koekjes en knutsels van zoonlief.

Pakketje Valentijnsdag

 

Ook op school mochten de hartjes niet ontbreken. De kinderen mochten iets maken voor hun ouders. En ik had zelfgemaakte roze klei mee genomen om lekker mee te kleien.

Valentijn in de klas

Vanmorgen kreeg ik vijf rode rozen van mijn man. Een roos voor elk jaar dat we samen Valentijnsdag hebben. Voorheen liet hij ze naar school zenden op Valentijnsdag. Een bak aan jaloerse collega’s was het gevolg. Ik heb een romantische man :). Hij zei er dit jaar wel even bij dat het nu wel erg duur wordt ;). Dus volgend jaar kan ik enkel een kaartje verwachten denk ik ;).

Rozen voor Valentijn

En wat ik vandaag ga doen? Niet veel bijzonders. Lekker relaxen, met zoonlief spelen en bij een vriendin met kinderen op bezoek.

Wat doe jij voor Valentijnsdag? 

Leave a Reply