Mama is ziek

Posted by on feb 6, 2015 in Blogs, Werkende moeder | 4 Comments
Mama is ziek

Ik hang, zit, lig op de bank. En voorlopig kom ik er niet meer vanaf. Mama is ziek en heeft geen puf.
Het is een werkdag en afbellen is nooit leuk. Maar zoonlief gaat naar opa en oma, dus ik kan wel uitrusten.

Wat doe ik de hele dag? Op de bank liggen en mijn huidige favoriete serie kijken: Call the midwifes. Ik baal als ik moet plassen. Ik baal als mijn mond te droog wordt. Ik baal als mijn maag begint te knorren. Want dan moet ik van de bank af.
Kom maar op met dat dekentje, ik lig hier wel goed.

Wat doe jij als je ziek bent?

4 Comments

 1. Vlijtig Liesje
  6 februari 2015

  Dan ga ik in surival stand. Meer kun je dan niet doen. Sterkte gewenst!

  Reply
 2. Patricia Schmitz-Heres
  6 februari 2015

  Als ik ziek ben ga ik gewoon door. Ik ben dan wel wat slomer en heb het steenkoud, maar verder… Ik moet wel want ik ben thuis voor ons mannetje haha. Dus ik heb weinig keuze verder dan doorgaan. Gelukkig ben ik niet heel vaak ziek.

  Reply
 3. Bregje
  6 februari 2015

  Gedeelde smart is halve smart, ook hier een zieke mama op de bank met Call the midwife 😉 Vind het maar saai en stil in huis zonder mijn mannen! Beterschap!

  Reply
 4. judith
  6 februari 2015

  Ik heb de afgelopen dagen hetzelfde gedaan als jij, zelfs een hele dag op bed gelegen. En ik ben er achter gekomen dat ik heel blij ben met mijn mama-netwerk. Allemaal mama’s die zomaar aanbieden een halve of zelfs hele dag op mijn kinderen te passen. Echt heel fijn!

  Reply

Leave a Reply