Een dagje beurs met zoon

Posted by on jan 28, 2015 in Blogs, Erop uit | No Comments
Een dagje beurs met zoon

Gisteren was ik een dagje naar de NOT beurs. Dit is een grote beurs voor leerkrachten en docenten. Ik heb zoonlief een hele dag mee genomen. Spannend, maar het ging erg goed. 

Zoonlief in de trein

Na ontbijt, een uurtje slapen, fruithap en een banaantje zaten we om 10.00 uur in de trein op weg naar Utrecht. De NOT was in de jaarbeurs. We waren er vlot, wonen dicht bij.

Ik vond het spannend. Hoe lang zou zoonlief het vol houden en zal hij wel gaan slapen? Voor de zekerheid had ik de draagdoek onderin de kinderwagen gestopt.

Ik had me voor niks zorgen gemaakt, want wat ging het goed! Ik kan hem wel vaker mee nemen. Hij bleef rustig zitten in de wagen, kletste zo af en toe wat en gaf goed aan wanneer hij wilde eten en drinken.
En ook slapen ging zowaar goed. ’s Morgens had hij bedacht om direct na zijn pap nog even te slapen, hij ging dus uitgerust mee. Bij de beurs heeft hij twee keer een half uurtje in de wagen geslapen. Hij was erna weer vrolijk, prima.

Slapende zoonlief op beurs

Af en toe even over de vloer kruipen, als mama weer eens met iemand wilde praten. Ik moest wel uit kijken dat hij er niet vandaar ging en onder de voet gelopen zou worden. En hij mocht natuurlijk ook geen spullen kapot scheuren, zoals mooie nieuwe boeken. Vooral niet die van zijn vader ;).

Dagje beurs

Ik was helemaal trots op hem. Het was heel gezellig om zo met zijn tweetjes op pad te zijn. We waren echt de hele dag weg. Thuis was het eten en naar bed. En ook slapen ging weer heel makkelijk.
Ik neem zoonlief vaker mee!

Ga jij wel eens een hele dag weg met je kindje? 

Leave a Reply