Blogs die ik volg en spam je blog

Posted by on feb 3, 2015 in Bloggen, Blogs | 50 Comments
Blogs die ik volg en spam je blog

Natuurlijk volg ik zelf ook blogs. Hier deel ik met je welke blogs ik graag lees. Er kunnen natuurlijk altijd nog blogs bij die ik kan gaan lezen. Dus zet je blog bij de reacties. Spammen maar! 

keep-calm-and-blog-on-743

1. De fantastic moms zijn met recht fantastisch. Regelmatig lig ik onder de tafel van het lachen en moet ik m’n plas behoorlijk ophouden ;). Ze hebben zoveel humor! Heb je bijvoorbeeld het blog over thuiswerken met kinderen gelezen? Super grappig en ook al heb ik maar een zoontje, het is toch herkenbaar ;).

2. Het zoontje van Joyce van Mamakletst is even oud als ons zoontje. Heerlijk om haar verhalen te lezen dus! Ik vind dat ze heel open schrijft en dat vind ik heel prettig lezen. We hebben al eens met z’n viertjes gepicknickt, want we wonen ook nog eens dicht bij elkaar. Ik hoop dat het snel weer mooi weer is :).

3. Linda van Mamaliefde volg ik ook graag. Ze schrijft over van alles wat ze met haar mooie koningskoppel mee maakt. Ik vind dat Linda hele leuke activiteiten doet met haar kinderen. Vooral de DIY zoals de XXL Hug Valentijnskaart vind ik leuk om te zien en te lezen. Linda heeft ook heel lief allerlei blogtips gedeeld. Dank je, ik heb er veel aan!

4. Ik kom regelmatig op Love2bemama. Deze site heeft zoveel afwisseling! Elke dag kun je over iets totaal anders lezen, vind ik heel fijn. Vooral de tips over de opvoeding vind ik leuk om te lezen.

5. Hip en Hot is een blogazine. Het leest meer als een tijdschrift en dat leest lekker. Judith doet ook hele leuke activiteiten met kinderen waar ze dan weer graag over schrijft. Ze is vooral van de inspiratie, wat je bijvoorbeeld ziet in de bijzondere cadeaus voor valentijnsdag. En wist je dat ze ook van High teeth en Mommy Measure is?

6. Marlieke van Love that is pas geleden geëmigreerd naar Zwitserland. Haar jongste dochter is even oud als mijn zoontje. Twee redenen voor mij om haar blog in de gaten te houden. Vooral de foto’s en haar belevenissen in het mooie Zwitserland vind ik leuk om te lezen.

Dus heb jij ook een blog? Spammen mag en ik kom bij je lezen :). 

50 Comments

 1. Nathalie
  3 februari 2015

  Die blogs volg ik ook 🙂 Leuk! Ik ga meteen de mijne spammen, al eerste ! haha… http://unicornsandfairytales.be

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Ik vind jouw blogs ook leuk om te lezen :).

   Reply
 2. Linda
  3 februari 2015

  Dat is zeker een mooie verzameling aan blogs. Lief dat ik er tussen sta.

  Reply
 3. Inge
  3 februari 2015

  Leuke lijst! Ik kende er al een paar en de rest ga ik zo eens bekijken. Ik ben pas net met mijn blog begonnen en er staat nog niet heel veel op, maar ik vind het echt verslavend leuk om te doen 🙂

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Leuk, misschien kan ik wat inspiratie bij je weg halen, want meestal heb ik twee linkerhanden met knutselen ;).

   Reply
 4. Yasmin
  3 februari 2015

  Fantastic moms zijn idd hilarisch 🙂 Ik ga eens bij de andere blogjes kijken die je ook noemt.

  Mijn blog is een mix geworden inmiddels van beauty & mommy http://yazylicious.nl

  Reply
 5. conchita
  3 februari 2015

  Hoi, ik ben toevallig op jouw blog terecht gekomen via een andere site. Je schrijft leuk! Ik ben Conchita HBO opgeleid huidtherapeute en mama van Ninouk 10-7-2014.

  Ik blog op http://www.beautyfanatic.nl over huidverzorging en huidverbetering.

  Ik heb zeer recent een artikel over huidverzorging bij baby’s en kinderen geschreven. Wellicht is dit voor jullie leuk om te lezen.

  Liefs Conchita

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Dank je! 🙂 En zeker interessant artikel. Mijn zoontje kon er in het begin ook echt niet tegen, dus heb zo alle parfum producten in de vuilnisbak gekieperd.

   Reply
 6. Vlijtig Liesje
  3 februari 2015

  Leuk! Ik blog o.a. op http://www.huisvlijt.com en http://www.renmamaren.com.

  Je bent van harte welkom!

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Nooit geweten van die Beppie! En wat een leeftijdsverschil jouw kinderen met mijn zoontje inderdaad. Leuk om te lezen hoe het ‘later als hij groot is’ zal gaan.

   Reply
 7. Kaboutertuin
  3 februari 2015

  Wat een leuke lijst! Dit zijn blogs die ik inderdaad ook volg! Ik blog zelf ook op http://www.kaboutertuinblogt.nl

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Ik ga je volgen. Je hebt op leuke manieren je zwangerschap aangekondigd zeg!

   Reply
 8. Marije Woertman van Mamaseigenwijsjes
  3 februari 2015

  Wat een leuke lijst! love2bemama en Hip en Hot zijn ook mijn favorieten. De andere blogs ga ik meten zo even lezen. Ik blog zelf sinds kort intensief op Mamaseigenwijsjes. De url klopt nog niet maar is http://www.blg.deleukstelunch.nl

  Reply
 9. Patricia Schmitz-Heres
  3 februari 2015

  Leuk zeg!!! Een aantal van de blogs die je noemt volg ik zelf ook. En jou ga ik nu ook volgen, want dat deed ik nog niet. Zelf blog ik op http://www.patricianeemtjemee.nl

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Dank je! Ik ga je in de gaten houden ;).

   Reply
 10. Eva
  3 februari 2015

  Hoi, leuk om even te mogen spammen!
  Ik blog ongeveer 2 of 3 keer in de week over nail art. Mijn blog heet weeklynailart.blogspot.nl

  Binnenkort krijgt mijn blog een andere naam, en ga ik bloggen op weheartpolish.blogspot.nl

  Hopelijk vind je m’n blog leuk 🙂

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Ik heb nooit iets met mijn nagels gehad eigenlijk. Ik vijl ze nog net, maar dan houdt het wel op. Maar wie weet ;).

   Reply
   • Eva
    7 februari 2015

    Ik heb (bijna) altijd iets op m’n nagels, het voegt eigenlijk iets toe aan je outfit. zo heeft de een armbanden om, en heb ik nagellak op 😛

    Reply
 11. Bianca
  3 februari 2015

  Wat een leuke lijst! Er mist er alleen nog eentje: http://www.mamabia.nl ;-). Dat is dus mijn blog haha. Ik schrijf hierop, als moeder van 3 Kids (7 /2,5/7 maanden) over van alles wat mij bezighoudt. Moederschap, kinderen, diy, recepten, interieur, kleding. Ik hoop dat je een keer een kijkje komt nemen! Groetjes Bianca

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Haha wie weet kom je ooit op de lijst ;).

   Reply
 12. Sonja
  3 februari 2015

  Leuk weer wat nieuwe blogs om te lezen, en gelijk die van mij spammen!

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Ik ga je style foto’s voor de mini’s in de gaten houden, leuk!

   Reply
 13. Karen Mee
  3 februari 2015

  ha, die volg ik ook allemaal, goeie lijst!
  En je bent welkom ook eens bij mijn blog langs te komen

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Zo af en toe kom ik al bij je langs. Heel interessant vooral om te lezen. Ik kom oorspronkelijk uit de zorg (voor de Pabo dus). Dus vind het qua beroep ook altijd leuk om ‘de andere kant’ te lezen.

   Reply
 14. Bianca
  3 februari 2015

  Ontzettend leuke lijst! Ik volg de meeste blogs uit jou lijstje ook!

  Zelf blog ik nog niet zo heel lang! Ik blog sinds oktober 2014!
  Ik schrijf daar o.a. Over de vroeggeboorte van mijn zoontje en alles wat daarop volgde, ook wat betreft mezelf. Nu is mijn zoontje alweer bijna 2,5 en gaat het allemaal hartstikke goed. Dus blog ik nu over mijn ervaringen als mama!

  http://Www.SupermamaBianca.nl

  Reply
 15. Doortje
  3 februari 2015

  Wat leuk, ik ken ze nog niet allemaal, dus ik heb weer veel bij te lezen. Ik schrijf zelf op http://www.samenbesparen.blogspot.com mijn blog gaat over besparen, huishouden en kinderen (ik heb een zoontje van bijna 3 en ben momenteel hoogzwanger van nr 2 en 3) 🙂

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   A besparen, daar kan ik altijd wel wat tips voor krijgen. *verstopt stiekem gat in hand*.

   Reply
 16. Marijke
  3 februari 2015

  leuke lijst inderdaad. De meeste volg ik ook. Verslavend zijn sommige blogs 😉
  Mijn eigen blog is http://www.mmopvrijdag.wordpress.com. Kom gerust eens langs, als je zin hebt

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Ik kom af en toe al bij je langs :). Vooral nu met de Valentijnschallenge. Eerste berichtje is in de maak :).

   Reply
 17. Thea van Galen
  3 februari 2015

  Leuke lijst! Ze staan allemaal ook in mijn lijstje!
  En mijn blog ken je al 🙂 http://www.bampraat.nl

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Zeker ken ik die. En die komt waarschijnlijk wel in een volgend lijstje voorbij. Je schrijft zo spannend!

   Reply
 18. Jessica
  3 februari 2015

  Heeeee wat lief! Wij vinden jou ook heel leuk hoor! xxxx

  Reply
 19. Joyce
  3 februari 2015

  Wat lief dat je me noemt!
  En ik volg ze ook allemaal 🙂

  Wel balen dat mijn blog er net zo lang uit lag vandaag 😉
  Nou goed, gelukkig kan iedereen als nog langs komen 😉

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Natuurlijk, iedereen nog even bij Joyce langs, nu graag! 😉

   Reply
 20. Marlieke
  3 februari 2015

  Danke vielmol (zoals ze dat hier in het Zwitserse zeggen) Superleuk om in dit rijtje te staan. Ik ben vereerd!!!

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Graag gedaan, vind het echt leuk om te lezen!

   Reply
 21. Martine
  3 februari 2015

  Ahhh superleuk! Onze missie in het leven is iedere moeder incontinent maken 😉 & we love you tooooo!

  Reply
  • Mama Maike
   3 februari 2015

   Haha, dan zijn jullie goed op weg hoor ;). En dank je! 🙂

   Reply
 22. Anne-Marie de Vries
  4 februari 2015

  Hi! superleuk zeg allemaal! Ken ze ook bijna allemaal 🙂 Ik wil ook wel een plekje 😉 http://paperbreeze.wordpress.com/ Lieve groet Anne-Marie

  Reply
 23. Eva
  5 februari 2015

  Leuk deze blogs! Ik kende alleen nog maar mamaliefde! Ik ga zeker nummer 1 volgend. Fantastic moms. Fantastische naam voor een blog ook!

  Mijn blog heet: http://www.opvoedenzonderstress.nl

  Liefs!

  Eva

  Reply
 24. Mamalogisch
  5 februari 2015

  Wat leuk! Een leuk lijstje bloggers die ik zelf ook met plezier volg. Mijn blog is Mamalogisch :-). Vrolijke inspiratie en om een beetje mindfull te worden in alle drukte en chaos van de dag. Ik vind het leuk om alle beelden zelf te schieten voor op mijn website maar soms loop ik letterlijk vast in het vinden van tijd.

  Ik ga je volgen. Blije groet!

  Reply
 25. Bregje
  6 februari 2015

  Ik kwam op je blog via Fantastic Moms, dus die ken ik al! De rest ga ik zo ook eens bekijken, altijd ruimte voor nieuwe blogs! Mijn blog is http://bregblogt.wordpress.com en ik schrijf over mijn leven, vaak met een knipoog en een lach 🙂 Wees welkom!

  Reply
 26. Romy
  8 februari 2015

  Wat lief dat we mogen spammen! Sinds vandaag blog ik op http://www.thesparklingbeauty.nl Mijn blog gaat vooral over beauty, fashion, gezondheid en de dingen die ik meemaak.
  Mijn Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/sparkling-beauty-13626309
  Mijn Instagram: http://instagram.com/thesparklingbeauty/
  Hope to see you there ♥

  Reply
 27. Nanka
  9 februari 2015

  Ik volg jou al een tijdje, omdat je net als ik ook een leerkracht bent. Ik werk op dit moment niet meer in het onderwijs, maar als gastouder aan huis. Zo kan ik zelf op mijn dochter passen en toch met kinderen bezig zijn. Ik heb zelf ook een website: http://www.ouderwijsheid.nl en een forum http://www.ouderwijsheid.nl/forum waar ouders hun wijsheid met elkaar kunnen delen. Op ouderwijsheid vind je alles over kinderen, ouders en opvoeden. Kom gerust een lezen als je het leuk vindt!

  Reply
 28. sasha
  25 februari 2015

  Ah bedankt dat ik mijn weblog mag promoten! Mijn naam is Sasha ik ben een 32 jarige vrouw met een transseksueel verleden en heb dus erg veel mee gemaakt. Ik wil graag mijn verhalen met jullie delen zodat ik een inspiratie bron mag zijn voor mensen die ook ellende hebben mee gemaakt of nog mee maken! Voor ik het vergeet ik blog nu zelf pas een paar dagen dus ik op mijn weblog ook een kopje gemaakt waar je gratis mag spammen om zo elkaar te helpen! Neem je een kijkje? Zou leuk zijn en misschien leer ik nog wel nieuwe mensen kennen 😀 Liefs sas https://doordeogenvansasha.wordpress.com/

  Reply

Leave a Reply