Baby laten spelen in de sneeuw: leuk of niet leuk?

Posted by on jan 25, 2015 in Baby, Blogs | 2 Comments
Baby laten spelen in de sneeuw: leuk of niet leuk?

Gisteren lag er sneeuw, hoera, eindelijk! Nu voelt het tenminste echt als winter. Natuurlijk was het ook de eerste keer voor zoonlief. Dat moest vastgelegd worden. Maar wat vond hij er eigenlijk van? 

’s Middags zou de sneeuw weer verdwijnen, dus in de ochtend wilde ik naar buiten. Ik deed zoonlief een extra trui en broek aan en nam een vuilniszak om op te zitten buiten.

Zoonlief in de sneeuw

We hebben een grote tuin, vol sneeuw, dus hier konden we van harte spelen. De vuilniszak ging op de grond, zoonlief erop. En hij moest duidelijk wennen. Hij heeft een hekel aan zijn handschoenen, dus die gingen al snel uit. En hij probeerde te kruipen. Maar kruipen in de sneeuw met blote handen was ook niet zo’n succes. Dus wisselden lachen en huilen elkaar af.

Zoonlief huilt in de sneeuw

Wat hij wel leuk vond? Als ik met sneeuw in mijn handen klapte. Of sneeuw voor zijn ogen naar beneden liet dwarrelen.
Maar het fijnste was om in mama’s armen door de tuin gedragen te worden. Overal kijken naar die wondere witte wereld en er vooral niet aan komen.

Zoonlief heeft wel heel lang geslapen in de middag. Zou het toch indruk op hem hebben gemaakt?

Hoe was het spelen in de sneeuw met jouw kind(eren)? 

2 Comments

 1. Linda
  25 januari 2015

  Blijft altijd leuk om te zien kinderen die in de sneeuw spelen.

  Reply
 2. Wytske
  25 januari 2015

  Leuk dat je hem in de sneeuw hebt laten spelen!
  De jongste van net 1 jaar heeft niet in de sneeuw gespeeld, maar op de slee gezeten. Vond hij geweldig!! De oudste (3) was helemaal in z’n nopjes met de sneeuw; sneeuwpop gemaakt, sneeuwballen gooien, op de slee… Kort, maar krachtig genoten!

  Reply

Leave a Reply