Baby Douglas First Christmas

Posted by on dec 28, 2014 in Blogs, Feest, Foto's | One Comment
Baby Douglas First Christmas

Kerst 2014 is weer voorbij. Het was de eerste keer voor zoonlief, onze lieve baby! Een heel bijzonder moment. Ik stond er bewust bij stil. Zeker omdat het niet vanzelfsprekend is dat je het met al je geliefden kunt vieren. Ik deel de foto’s van de mooie feestdagen met je. 

Kerstavond 24 december

Kerstavond

We hebben er een rustige avond van gemaakt. Het verkoudheidsvirus had al toegeslagen in huize Douglas. Manlief kocht lekkere hapjes bij de Albert Heijn. Love hun excellent lijn, zeker met kerst! Vooral het kippasteitje viel erg in de smaak. We aten toen babyboy op bed lag, even tijd voor ons tweeë
Er lag ineens een cadeau voor mij onder de boom. Ik kreeg een kaart met een hele lieve tekst van manlief. We gaan binnenkort naar de sauna en ik mag dan een beautybehandeling ondergaan. Heb er nu al zin in!
Later op de avond keken we The Grinch op Netflix, ik viel halverwege al in slaap ;).

Eerste kerstdag 25 december

Eerste kerstdag baby

Om 6.00 uur wekte zoonlief ons, dus om 7.00 uur stonden we te koken voor het kerstdiner, haha.
Ik maakte spinazie-bladerdeeghapjes en artisjokken in bierbeslag. Manlief maakte een heerlijke pastinaaksoep.
Bij de Zeeman heb ik twee fantastische shirtjes gekocht. Het lijken net jasjes met stropdas. De broeken had ik al. De rode broek die zoonlief hier aan heeft, komt van de Hema.
We vierden de hele dag bij mijn ouders. Mijn broertje had als rode draad door de dag Wie is de mol? bedacht voor de familie. Hilarisch!
Iedereen had wat gemaakt voor het kerstdiner, het was heerlijk!

Tweede kerstdag 26 december

Twee kerstdag babyBegin van de middag kwamen we aan bij mijn schoonouders om tweede kerstdag te vieren. Fijn om iedereen weer te zien! We vierden met cadeautjes, dus zoonlief is ook weer verwend. Willen jullie daar een apart blogje over zien?
De broer van mijn man is kunstschilder, Daniel Douglas, hij heeft een schilderij van zoonlief gemaakt. Wat een mooi cadeau! Dat geven we een mooi plekje.
Ik kreeg een mooie tekst over mij een een cadeaubon van de Bijenkorf. Daar ga ik wat moois mee halen!
’s Avonds aten we gourmet. Mijn kleding stinkt nog ;), maar het was heerlijk!

Derde kerstdag 27 december

Derde kerstdag baby

‘Derde kerstdag’ bleven we ook nog bij m’n schoonouders. Ze hebben een prachtig huisje achter hun huis waar we mochten verblijven. We maakten er een rustige dag van. Als ik daar ben, moet ik altijd even in bad. Wat mis ik dat in ons eigen huis! We keken films, aten gezellig met elkaar en speelden met zoonlief. Fijn hoor!

En nu?

Ziek op de bank

Terwijl er sneeuw ligt en we eindelijk vakantie met z’n drieën hebben, ben ik ziek :(. Dus ik lig met een dekentje op de bank. Zoonlief kruipt en speelt om me heen. Hopelijk ben ik snel weer beter, zodat ik leuke dingen met mijn gezin kan doen!

Hoe was jouw kerst?

1 Comment

  1. Jenneke
    28 december 2014

    Mooie kerstdagen voor jullie drietjes en voor ons als opa en oma!

    Reply

Leave a Reply