#100happydays

Posted by on jun 9, 2014 in Blogs | No Comments
#100happydays

Op Instagram kwam ik langs een leuke nieuwe challenge, #100happydays. Het idee is dat je geniet van het moment en de omgeving. Ik heb me een tijdje verdiept in Mindfulness, dus dit leek me een mooie challenge om aan mee te doen. 

Je post elke dag een foto van iets wat je die dag gelukkig maakte. Dit kan van alles zijn.
Het mooie is dat je het voor jezelf doet. De social media worden veel gebruikt om aan de rest van de wereld te laten zien hoe leuk je het  hebt. Nu laat je dat ook zien, maar je kunt gelukkig zijn met verschillende dingen, alles is goed, zelfs de kleinste dingen.

Je leert weer kijken naar de mooie kleine dingen die je gelukkig maken. Even helemaal in het moment zijn en daar van genieten. Wat een uitdaging om dat elke dag te doen!

Je kan het ook als challenge doen met meerdere mensen. Je familie, je collega’s of je vriendengroep. Gebruik bijvoorbeeld What’s app om een groepschallenge aan te gaan.

Of doe het met je klas! Wat is een mooi moment van die dag? Betrek je leerlingen erbij en laat ze het moment bewust beleven. Ik ben benieuwd naar de mooie momenten en de fantastische gesprekken die daar weer uit voort komen.

Je kunt mijn #100happydays volgen via Instagram.

Ik begon met de volgende foto

badje

 

 

 

 

 

 

 

 

En de volgende tekst:
Mooi om Luka zo te zien genieten van het nieuwe badje. #100happydays #day1

Ik ga ervoor, doe je ook mee?

Leave a Reply