Bloggen wanneer het kan

Posted by on mrt 23, 2015 in Bloggen | 2 Comments
Bloggen wanneer het kan

Afgelopen week was druk. Ik was veel bezig en als ik rust kreeg, had ik weinig energie. Het deed me nadenken over het bloggen. Ik wil gaan bloggen wanneer het kan. 

Bloggen wanneer het kan

Bloggen wanneer het kan

Ik was er veel mee bezig. Mooie foto’s maken, de target van elke dag een blog schrijven halen, veel op social media zijn. Ik merkte afgelopen week dat ik dit niet red. Het lukt me niet elke dag. Daarvoor ben ik te druk met werk en de zorg voor ons zoontje. De bezoekersaantallen slaan ook nog niet ver uit. Dus ik besloot om te bloggen wanneer ik zin en tijd ervoor heb.

Ik vind het jammer, want bloggen is een van mijn grootste hobby’s. Aan de andere kant is het ook een goed teken. Ik krijg steeds meer werk naast mijn baan voor de klas. En voor mezelf wil ik vooral kunnen genieten van het opgroeien van mijn zoontje, zonder constant aan mijn telefoon vastgeplakt te zitten.

Ik ga weer terug naar waarom ik ben gaan bloggen. Om mooie momenten vast te houden en te kunnen onthouden. Om te schrijven over wat ik mee maak. En om mijn ideeën te delen. Zonder dat ik daarvoor aan bepaalde eisen moet voldoen.

Op jufmaike.nl heb ik dat ook altijd zo gedaan. En de bezoekersaantallen van die website liggen wel een stukje hoger. Dus het kan wel. Niet elke dag bloggen, maar wel bezoekers trekken.

Dus wanneer er weer een blog verschijnt? Geen idee. Houd me via Bloglovin, Facebook en Twitter in de gaten en je ziet het vanzelf.

2 Comments

 1. Ellen
  24 maart 2015

  Verstandige beslissing Maike! Ik vond (vind) het knap hoe je alle ballen in de lucht houdt!! X

  Reply
 2. Vlijtig Liesje
  25 maart 2015

  Soms moet je inderdaad terug naar de basis!

  Reply

Leave a Reply