Win een kinderservies van Rosti Mepal!

Posted by on nov 20, 2014 in Baby, Voeding, Winnen | 11 Comments
Win een kinderservies van Rosti Mepal!

Rosti Mepal heeft prachtige kunststof producten voor eten en drinken. Zo kent iedereen de schoolbekers en lunchboxen om mee naar school te nemen. Ze hebben ook mooie spul voor kleine kinderen! Ik mocht het kinderservies van Nijntje testen. En in samenwerking met Rosti Mepal kun je ook zo’n set winnen! Doe je mee? 

Welk kind, en stiekem ook de ouder, houdt er nu niet van Nijntje? Rosti Mepal heeft een mooi vierdelig kinderservies van Nijntje.
Je krijgt het in een leuke geschenkverpakking met een prachtige tekst over Dick Bruna erop.

Kinderservies

De set bestaat uit een bordje, een kommetje, een plastic glas en een bekertje. Op alle onderdelen staat een ander plaatje van Nijntje.
Het materiaal ziet er behoorlijk stevig uit en mag in de afwasmachine. Na een flinke afwasbeurt ziet het servies er nog net zo mooi uit als toen het net uit de verpakking kwam. Ik denk dat zoonlief er lange tijd plezier van gaat hebben.

Papbordje

Het kommetje is echt ideaal voor de pap, fruithap of groentehap. En houdt je kindje nog niet zo van de vaste hapjes? Dan kan het stimulerend werken dat er een plaatje onderin te vinden is.

Papbord leeg

Het bord ziet er ook heel stevig uit. We gebruiken het nu voor de boterham, maar straks komen er vast ook de vastere hapjes voor onze zoon op te liggen. Ziet het er niet schattig uit?

Bord Nijntje

Zoonlief is nog niet toe aan de bekers, maar daar gaan we vast ook veel plezier van beleven als hij oud genoeg is voor de eerste slokjes.

Winnen

Je kunt ook zo’n leuk vierdelig Nijntje servies winnen!

Wat moet je doen?

Deel in een reactie je meest hilarische, moeilijke of beste eetmoment met je kindje. Op 2 december maak ik de winnaar bekend, zodat het meteen een leuk Sinterklaascadeautje is.

En de winnaar is:

Sharona. Gefeliciteerd!

Veel succes! 

11 Comments

 1. Rory
  20 november 2014

  Schattig. Ik kan niet anders dan blij zijn met hoe ons dochtertje Mila alles heeft opgepakt en eigenlijk min of meer ‘als een bootwerker’ heeft gegeten. Inmiddels is het wat meer gestabiliseerd en zijn de hamsterwangetjes wat minder geworden. Nog steeds eet ze heel goed. Superblij zijn wij ermee.

  Meest hilarische ervaring? Uhmm, een van de eerste keren dat ze met ons mee ging eten. Dacht ik handig te zijn en chili con carne te maken. Ja, bruine bonen, ja zelfs met een beetje (druppeltje!) tabasco in de hele grote braadpan. Waarschijnlijk door de eerste keer bruine bonen niet zo’n groot succes. Ach, een dag niet geleerd is een dag niet geleefd…toch?

  Reply
 2. Marijke
  20 november 2014

  JA, want ik ben dol op Nijntje! en mijn kinderen daardoor (soort van verplicht) ook.

  De meest hilarische ervaring, was even denken. Gelukkig wel meer van dat soort momenten (positieve), maar dan wint dan toch deze. Wij waren altijd wel makkelijk van de potjes. Met 1 hand een schep in kindlief en met de andere een schep van je eigen bord. Geen geknoei en goed te combineren.
  Tot ongeveer 1 jaar oud ging dat prima. Ineens werd het potje niet meer gegeten. Maar ook elke hap werd geweigerd. Zou het niet lekker zijn? Is kindlief misschien ziekig? Haha nee hoor. Er was bedacht dat wat wij op ons bord hadden liggen niet hetzelfde was als het potje. Een vol bord (kinderportie) van wokgroente met kip ging zonder problemen naar binnen. Potjes hadden afgedaan en er wordt sinds die dag met de pot meegegeten.

  Reply
 3. sharona
  20 november 2014

  Onze dochter is deze week gestart met haar eerste groentehapje. Fototoestel in de aanslag voor het ‘vies gezichtje’. Blijkt ze worteltjes lekker te vinden. Als het volgende lepeltje niet snel genoeg komt wordt ze zelfs een beetje boos. Zelfde verhaal met de bloemkool. Jaja die van ons gaat genieten van eten. Echt een brabander! En z’n leuk servies maakt het helemaal af.

  Reply
 4. Paola Koudijs-Breuer
  20 november 2014

  http://s976.photobucket.com/user/Koudijs_2009/media/Mobile%20Uploads/IMG-20141106-WA0010_zpsmgzmplvf.jpg.html
  http://i976.photobucket.com/albums/ae248/Koudijs_2009/Mobile%20Uploads/IMG-20141106-WA0010_zpsmgzmplvf.jpg
  Elena is pas begonnen met groente hapjes en zit letterlijk te springen in de stoel om te beginnen met happen. Ze grijpt de lepel om hem zo snel mogelijk naar haar mond te brengen. De eerste hap broccoli was echter geen succes. Kijk maar naar de foto hoe lekker het was. Ze spuugde hem hierna snel weer uit. Toen ik de 2e hap pakte was ze echter weer enthousiast en greep de lepel weer beet en bracht deze naar haar mond. Bleh! *spuug spuug* Hij vloog weer net zo hard de mond weer uit. Na nog 2 zulke hapjes had ze door dat op elke lepel hetzelfde ‘smerige’ hapje zat.

  Reply
 5. stefanie Lagrouw
  20 november 2014

  mijn dochtertje kan heerlijk eten. We zijn begonnen met groente toen Een ongeveer 4 maanden oud was.
  zwarte was toen bezig met klanken oefenen. en juist op de dag dat ze worteltjes kreeg begon ze met oefenen van de letter b. met haar mond vol volop oefenen. We hebben samen heerlijk gelachen, wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat alles, echt alles, onder de worteltjes zat.
  maar wat was het genieten samen!

  Reply
 6. Marjolein
  20 november 2014

  Ik heb al veel hilarische eetmomenten meegemaakt met mijn dochter Meija (bijna 14 maanden). Toevallig hadden we er vanavond ook weer een!
  Meija en ik aten samen aan tafel, ik at een gerecht met rijst en voor Meija had ik iets anders. Maar, zoals tegenwoordig bijna altijd het geval is, vindt ze het eten op mijn bord veel interessanter en wil ze van alles een beetje proeven.

  Dat mag, natuurlijk, dus at ze een stukje worst en wat boontjes, maar de rijst vond ze het allerlekkerst! Ik deed wat op haar lepel en ze mocht zelf eten. Ze vindt het leuk om dat zoveel mogelijk zelf te doen en waarom ook niet!

  Je moet weten dat Meija naast het proeven van mijn eten ook nog een andere grote hobby heeft: trommelen. Dit doet ze altijd en overal en op alles. Tijdens het eten trommelt ze met haar handen op de tafel of…met haar lepel.

  Zo ook vanavond en je raadt het al: plakkerige rijstkorrels door de hele kamer, op de grond, in haar haren (en die van mij). Gelukkig belandden er ook heel wat op haar tafel. Ze pakte haar – inmiddels lege – lepel en gaf hem met een serieuze blik aan mij. “Hou jij die maar even vast, mam.”

  Vervolgens begon ze aan de uitdagende taak de rijstkorrels van de tafel met haar handen en vingers naar haar mond te brengen. Het was een enorm gepruts en de helft belandde alsnog op de grond, maar iedere keer als ze het voor elkaar kreeg er eentje in haar mond te stoppen keek ze mij met glimmende ogen ontzettend trots aan en ging dan weer met opperste concentratie verder. Geweldig om te zien.

  Reply
 7. Sandra
  20 november 2014

  Nila is nu zover dat ze naast fruit ook groente eet. Bij de eerste happen kijkt ze altijd een beetje vies, maar als ze eenmaal doorheeft dat t eigenlijk best lekker is, doet ze haar mond ver open 🙂
  Ze had laatst een keer wortels, ze had bedacht dat het erg grappig is als ze de helft weer uitspuugt en dan haar hele gezicht onder smeert… En haar kleren natuurlijk!
  Nu heeft ze ook door dat ze kan blazen, wat als resultaat geeft dat ik helemaal onder zit! Maar wat hou ik toch veel van haar! Mijn kleine wijsneus!

  Reply
 8. Maaike
  30 november 2014

  Onze eet ervaringen.
  Tja. Dl eet sinds dat ze 6 maanden is een klein hapje mee.
  En wat vond ze alles vies in het begin.
  Gelukkig vonden we met Mango een fruit wat ze lekker vond en daardoor konden we mee smaken introduceren.
  Ondertussen eet ze heerlijk fruit en ook een broodje.

  Maar oef wat vindt ze groente smerig. Ze doet alles om het maar niet te hoeven eten. Ze spuugt het uit. Legt haar bovenlip over haar onderlip en als klap op de vuurpijl, sproeit ze alles uit. PRRRRRRRRR en zowel zij als ik zitten onder de groentehap!!

  Vanmiddag waren we met z’n drietjes lunchen. Wij een broodje, zij een bruin broodje met boter. Daar kan ze echt van smikkelen. Maar het duurde lang voordat haar broodje kwam. Nou je raad het misschien al, haar hoge C gil ging aan net zolang totdat ze een stukje broodje zalm van haar papa had gekregen…. Hmmmm lekker!!!! Zodra hij op was was het weer gillen… 🙂 nu al een eigen willetje.. Gelukkig accepteerde ze haar broodje wel toen deze er eenmaal was!!
  Ons kleine vreetwolf.

  Zo’n mooi setje zouden wij wel kunnen gebruiken, aangezien wij nog niks hebben voor haar behalve ons eigen servies en dat gaat geheid stuk vallen 😉 Leuk kerstcadeautje!!

  Reply
 9. Nanda
  2 december 2014

  Ik heb geen spannende eetverhalen. Merel eet gewoon alles. Groente, fruit, brood als gaat er makkelijk in. En bij een koekje kijkt ze helemaal blij!

  Reply
 10. Marijke
  2 december 2014

  gefeliciteerd Sharona!

  Reply
 11. sharona
  2 december 2014

  Wat super leuk! Hier gaat ze zeker mee smullen! Dankjewel!

  Reply

Leave a Reply