Cadeaus eerste verjaardag

Posted by on mrt 10, 2015 in Baby, Cadeaus, Dreumes, Eerste verjaardag | 3 Comments
Cadeaus eerste verjaardag

Over een week is zoonlief een jaar oud! Op mijn zoektocht naar cadeaus voor de eerste verjaardag kwam ik veel leuk speelgoed tegen. Ik heb wat kleine en grote cadeaus op een rij gezet. Tips zijn altijd welkom. Wat zijn leuke cadeaus voor de eerste verjaardag? 

5 tips voor cadeaus eerste verjaardag

 1. Bron: Bol.com

  Bron: Bol.com

  Een driewieler is goed voor de grote motoriek van je kind. Natuurlijk zal de dreumers in het begin vooral zitten en om hem of haar heen kijken. Maar het zal snel door hebben dat de voeten op de trappers kunnen en de fiets zo kan rijden. Het zal snel leren fietsen hier door. Ook zal het sturen snel gaan, omdat je kind al vroeg ermee kan oefenen.

 2. Duplo boerderijDuplo is voor jonge kinderen al heel leuk. Lego heeft speciale duplo ontwikkeld voor jonge kinderen. Met Duplo eerste boerderij kunnen ze bijvoorbeeld ook met de poppetjes spelen, deuren open en dicht doen en de dieren in en op de stal zetten. Ze hoeven hier nog niet veel voor te kunnen bouwen.
 3. Bron: De kleine zebra

  Bron: De kleine zebra

  Wat een speciale loopauto is dit! Ik kwam de Wheelybug al eens tegen in een luxe speelgoedwinkel en was meteen verliefd. Je hebt ze in verschillende figuren en maten. Zo is er ook een muis en een varken.
  Een loopauto is goed voor de motoriek. De kinderen kunnen vaak voordat ze kunnen lopen, al zelf rijden met een loopauto, als de voeten maar bij de grond komen. Ze zitten heel stevig en rechtop en kunnen zo zelf zich voort bewegen door het huis of op straat.

 4. Toet toet garage

  Bron: Bol.com

  Joyce van Mamakletst heeft het ook al op haar blog staan, de garage van V-Tech. Ik kan dan ook verklappen dat wij de Toet toet garage hebben gekocht als verjaardagscadeau. Het is goed voor de algehele ontwikkeling. Er is veel actie – reactie. Als je een van de toet toet auto’s in de garage plaats, komt er een reactie passend bij die bepaalde auto. De auto’s hebben we aan de visite gevraagd, dus hopelijk kunnen we de verzameling wat aanvullen. Er zijn muziekjes en liedjes te horen, goed voor de creatieve ontwikkeling. Je moet als kind wel wat handelingen verrichten voordat het autootje naar beneden kan komen. De cognitie wordt goed aan gesproken dus. Je moet veel met je handen doen, dus de motoriek is ook in ontwikkeling. En natuurlijk is het bovenal ook heel leuk om reactie te krijgen. Speelgoed wat op veel vlakken leuk en goed is dus.

 5. dikke-potloden

  Bron: Hema

  Waar je nooit genoeg van kunt hebben, is knutselmateriaal. Vingerverf, klei, dikke potloden, het is allemaal voor een klein prijsje te vinden bij de Hema. Goed voor de ontwikkeling van de creativiteit, de fijne motoriek, expressie en het je kunnen uiten.

Welke cadeautip heb jij voor de eerste verjaardag? 

3 Comments

 1. Linda
  10 maart 2015

  Leuke cadeautjes, de smarttrike heeft onze dochter gekregen voor haar eerste verjaardag en toettoet hebben we aan onze zoon gegeven. Spannend hoor de eerste verjaardag.

  Reply
 2. Nanka
  10 maart 2015

  Wij hebben de Toet Toet auto’s garage voor ons oppaskindje en er wordt erg veel mee gespeeld. Voor de eerste verjaardag van onze dochter hebben we ook een zandbak gekregen, maar dan moet je natuurlijk wel een tuin hebben.

  Reply
 3. Saskia
  10 maart 2015

  De driewieler en duplo zijn hele grote aanraders! Wij hebben er zo veel plezier van gehad! De duplo is nog steeds favoriet!

  Reply

Leave a Reply