Thuis sporten

Posted by on mrt 5, 2015 in Sporten | 2 Comments
Thuis sporten

Ik had weer eens geen zin om in het donker, de kou en de regen me te laten verkleumen door een rondje hardlopen. Ik had zin om mijn oude liefde weer op te pikken, aerobic. Maar inschrijven in de sportschool? Nee, dank je. Ik betaal me liever niet blauw aan veel te dure lessen. En het kost me veel te veel tijd. Er heen, omkleden, sporten, douchen, blijven hangen en een drankje doen. Ik sport liever in mijn eigen huis. Veel efficiënter, lekker goedkoop en je kunt het doen wanneer je wil. Ik heb de work-out video’s op Youtube ontdekt! Thuis sporten dus. 

Sporten in je eigen huis

 

Sporten in je eigen huis

En zo stond ik dus op een avond puffend en zwetend in de woonkamer. Manlief keek me een beetje vreemd aan. En als ik stiekem op keek, kwam er gegrinnik van de bank. Het moet er ook wel komisch uit hebben gezien. Een zwetende moeder, springend op de speelmat van zoonlief.
Af en toe barstten speeltjes in kanon uit, omdat ik te hard sprong, of met mijn billen erop belandde.

Maar echt, ik vind het heerlijk!

Een online zoektocht bracht me bij het kanaal van CafeMom Studio. Wat een heerlijke sportfilmpjes hebben zij! In 30 minuten een goede cardio workout met een fijne stretch erna.

En kijk ook eens de andere filmpjes, zoals het maken van sneeuw slijm, heel leuk!

Om het geheel af te maken, doe ik graag nog een workout van Fitness Blender, zoals de buikspieroefeningen. Spierpijn gegarandeerd!

Heb jij nog tips voor leuke work-out video’s? 

2 Comments

 1. Marijke - easydailyfood
  5 maart 2015

  wat een goed idee zeg!!

  Reply
 2. Vlijtig Liesje
  6 maart 2015

  Fijn dat je een goed alternatief hebt gevonden. Als het weer te slecht is, val ik terug op mijn crosstrainer. Die staat op het balkon!

  Reply

Leave a Reply