Fijn pakje en wikkeldeken van Maxomorra

Posted by on mei 7, 2015 in Kleding, Reviews | 3 Comments
Fijn pakje en wikkeldeken van Maxomorra

Van Maxomorra mocht ik een pakje en een wikkeldeken uitproberen. Ik ben op slag verliefd. Wat een fijne kleding, wat een leuk merk! Kijk maar eens mee met dit fijne pakje en wikkeldeken van Maxomorra. 

Maxomorra en Bonnie Doon

Fijn pakje en wikkeldeken van Maxomorra

Ik ontving het pakje, de wikkeldeken met de sokken samen. Ik was meteen al verliefd op het leuke printje. Want zeg nou zelf, spookjes voor een jongetje is toch helemaal top?

Ik vind het fijn om kleding altijd eerst even in de was te doen voordat zoonlief het aan trekt. Het kwam er helemaal gaaf weer uit. Alvast een pre!

Zoonlief in pakje Maxomorra

Zoonlief mocht het aan. Bij het aantrekken viel het me meteen op dat de knoopjes bij een been doorlopen tot de enkel. Je kunt het pakje dus aan laten bij het verschonen. Een been laat je vast zitten. Bij het andere been maak je de knoopjes los en haal je de voet eruit. Makkelijk, snel en het pakje blijft aan. Ideaal! Een hele verbetering ten opzichte van andere onesies die je vaak aan de onderkant helemaal uit moet doen. Lijkt me vooral heel fijn voor kleine baby’tjes. Stof die fijn zit, een pakje aan een stuk, maar ook niet teveel poespas bij het verschonen.

De stof voelt heerlijk zacht. Ik denk dat zoonlief het ook fijn vond zitten. Hij kan er alles mee. Klimmen, ravotten, lopen en lekker spelen.
Ik zag wel dat met al dat gekruip buiten de kniestukken al wat vaag beginnen te worden. Dat gebeurt helaas al snel bij veel kleding.

Zoonlief Maxomorra klimmen

Ik deelde bovenstaande foto op Instagram en kreeg veel reacties. Iedereen vond het een leuk pakje. Het staat zoonlief ook erg leuk, lief snoepje toch?

Het dekentje is ook heel fijn! Vooral als wikkeldekentje voor kleine baby’tjes is het leuk, maar het werkt nu ook nog goed.

Maxomorra dekentje

Ik gebruik het veel in de wagen overdag. Als ik onderweg ben en het is tijd voor het middagslaapje, pak ik het dekentje erbij. Staat helemaal leuk en zoonlief slaapt er heerlijk warm onder.

Ik weet wel wat ik als kraamcadeau ga vragen mocht er een tweede komen. Ik vind Maxomorra een heel fijn merk. 🙂

Heb je ook kleding van Maxomorra? Wat vind je ervan? 

3 Comments

 1. Minke
  7 mei 2015

  Wat leuk! Die wikkeldeken ga ik even onthouden voor onze 2e :). Ziet er heerlijk warm uit nanwlijk en dat is wel nodig in november haha.

  Reply
 2. Judith
  7 mei 2015

  Wat leuk die spookjes…! Het pakje staat je zoontje ontzettend leuk. Het wiegdekentje lijkt me ook erg fijn. Staat in ieder geval leuk in de kinderwagen :-). X, Judith

  Reply
 3. Vlijtig Liesje
  8 mei 2015

  Ik vind het een leuk pakje. En het ziet er comfortabel uit.

  Reply

Leave a Reply